Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Φύλο

more... less

Μέγεθος

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

12 105

Collections

more... less

Exclusives

more... less

Χρώμα

more... less

Ποσοστό Έκπτωσης

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

249 styles.
από 7

Jordan Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

O Michael Jordan θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον χώρο του μπάσκετ. Από το 1984 έχει δική του σειρά παπουτσιών και ρούχων, με την ονομασία «Jordan», την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει η Nike. Ανακάλυψε τη συλλογή με μοναδικά μπασκετικά παπούτσια, μπλούζες, t-shirts, φούτερ, φόρμες, βερμούδες και άλλα πολλά ρούχα και αξεσουάρ, στο Νο 1 online store!

Τι Jordan Sneakers παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport Κύπρου;

Στο Cosmossport.cy, θα βρεις Jordan sneakers παπούτσια μπασκετικά που θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου στο παρκέ και θα αναδείξουν το μπασκετικό σου στυλ. Ωστόσο θα βρεις και sneakers Jordan για το καθημερινό σου στυλ. Τα sneakers της Jordan, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, εάν θέλεις να έχεις άνεση και ταυτόχρονα στυλ.

Είναι τα Jordan τάση φέτος;

Τα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Jordan είναι στις τάσεις της μόδας για ακόμη μια χρονιά. Κάθε έκδοση Jordan παπουτσιών είναι πιο ανανεωμένη από τις υπόλοιπες, σχεδιασμένη πάντα με τις πιο hot τάσεις.‌‌ Για εσένα λοιπόν που θέλεις να είσαι In style, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μέσα από το Cosmossport.cy Jordan παπούτσια & ρούχα.

Τι στυλ σε Jordan ρούχα θα βρω;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.cy, Jordan ρούχα που είναι κατάλληλα για το μπασκετικό αλλά και το καθημερινό σου στυλ. Βρες μοντέρνα Jordan T-shirts, σορτς- βερμούδες, φόρμες και πολλά άλλα και κάνε level up στο στυλ σου.

Ποια αξεσουάρ Jordan να επιλέξω;

Βρες το ιδανικό Jordan αξεσουάρ, μέσα από την γκάμα του Cosmossport.cy. Οργανώσου επιλέγοντας Jordan backpack που θα χωρέσει με άνεση τα πράγματά σου. Μείνε προστατευμένος από το κρύο, επιλέγοντας Jordan σκούφους, ενώ μείνε προστατευμένος από τον ήλιο, επιλέγοντας Jordan καπέλα. Επίλεξε το ιδανικό αξεσουάρ Jordan μόνο μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.cy.

Ποια είναι η Ιστορία τoυ brand Jordan;

Το brand Jordan είναι παγκοσμίως γνωστό, κατασκευάζοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Ξεκίνησε από τον θρυλικό μπασκετμπολίστα Michael Jordan. Η Nike υπέγραψε για πρώτη φορά την Jordan υπό τη σημαία της το 1984 και στη συνέχεια παραχώρησε την υπογραφή της σειράς Jordan Brand, όταν ο νεαρός Michael ήταν ακόμα αρχάριος στην εμπορευσιμότητα και τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Το brand Jordan κατέχει σημαντική πολιτιστική βαρύτητα στην κουλτούρα του streetwear, που αποδεικνύεται μέσω των ετήσιων κορυφαίων κυκλοφοριών παπουτσιών της στην ετήσια εκδήλωσή της, καθεμία από τις οποίες συγκεντρώνει τρομερή υποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και το κοινό. Αρχικά επικεντρώθηκε στη δημιουργία παπουτσιών μπάσκετ, η εταιρεία έχει έκτοτε επεκτείνει τις προσφορές της για να παράγει μια ποικιλία από μπασκετικά ενδύματα και ενδύματα lifestyle. Ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, έχει φορέσει τα αθλητικά παπούτσια σε όλη τη διάσημη καριέρα του. Αν και ο Μάικλ Τζόρνταν έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2003, η Air Jordan εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια για πολλούς εμπόρους λιανικής. Μέχρι σήμερα, ο Michael εξακολουθεί να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της γραμμής Jordan.

Θα βρω Jordan Air στο Cosmos Sport Cyprus;

Βρες Jordan Air στο Cosmos Sport Cyprus και ενίσχυσε την συλλογή σου. Η Jordan Air είναι μια hot collection που αξίζει να έχεις στην συλλογή σου και δεν πρέπει να την χάσεις.

    

Jordan Top Styles

Jordan Φούτερ Jordan Σορτς Jordan Ζακέτες Jordan Μπουφάν Jordan Παπούτσια

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2