Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

8 32

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Havaianas Σαγιονάρες

από 2
45 styles.
από 2

Σαγιονάρες, Σανδάλια & Slides Havaianas 

Η μάρκα Havaianas αντιπροσωπεύει τη βραζιλιάνικη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής, τη χαρά της απλότητας, της αισιοδοξίας, της ενέργειας και του χρώματος. Χάρισε στα βήματά σου στυλ, φορώντας σαγιονάρες με μοναδικά μοτίβα! Βρες τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Τι Havaianas θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.cy, θα βρεις Havaianas σαγιονάρες, σανδάλια, slides και νεσεσέρ. Βρες τις ιδανικές Havaianas σαγιονάρες και κάνε το στυλ σου να μετράει, προσφέροντας στα πόδια σου την μέγιστη άνεση.

Θα βρω γυναικείες Havaianas στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε γυναικείες σαγιονάρες Havaianas μέσα από την γκάμα του Cosmossport.cy. Βρες σαγιονάρες Havaianas με φλατ σόλα ή ενισχυμένη σε μονόχρωμα ή πολύχρωμα σχέδια και ανανέωσε το στυλ σου.

Τι ανδρικές Havaianas να επιλέξω;

Επίλεξε ανδρικές Havaianas σαγιονάρες, slides και σανδάλια και κάνε το summer look σου πιο ανάλαφρο από ποτέ. Οι ανδρικές Havaianas είναι must have, για σένα που θέλεις ένα ανανεωμένο στυλ.

Είναι φέτος τάση οι Havaianas σαγιονάρες;

Οι Havaianas αποτελούν τάση της μόδας και την φετινή χρονιά. Άνοιξη- καλοκαίρι χωρίς Havaianas δεν γίνεται! Βρες τις ιδανικές Havaianas ανάμεσα σε slides, σαγιονάρες, σανδάλια και Havaianas αξεσουάρ και ξεχώρισε με το στυλ σου.

Είναι κατάλληλες οι Havaianas σαγιονάρες για παιδιά;

Οι Havaianas σαγιονάρες είναι κατάλληλες τόσο για μεγάλους, όσο και για παιδιά. Οι παιδικές Havaianas προσφέρουν τη χαρά της άνεσης στους μικρούς μας φίλους για ατελείωτο παιχνίδι. Βρες Havaianas για παιδιά στα αγαπημένα τους χρώματα, μέσα από το Cosmossport.cy και βρες το ιδανικό παιδικό ζευγάρι Havaianas.

Ποια είναι η ιστορία της Havaianas ;

Οι Havaianas έκαναν πρώτη φορά την εμφάνισή τους το 1962 και εμπνεύστηκαν απο τα Ιαπωνικά σανδάλια δημοφιλή ως Zori. Κύριο στοιχείο στις Havaianas είναι η σόλα τους που μοιάζει σαν να έχει κόκους ρυζιού. Αρχικό χρώμα των Havaianas ήταν το μπλε και το λευκό, την χρονολογία του 1969 από ένα κατασκευαστικό λάθος δημιουργήθηκαν και οι πράσινες Havaianas. Αυτό σηματοδότησε την αρχή για να βγούνε στο εμπόριο Havaianas σε πολλά χρώματα. Οι Havaianas σαγιονάρες το 1980 ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτων των Βραζιλιάνων. Το 1995 το πρώτο print έκανε το πρώτο ντεμπούτο, ενώ δημιουργήθηκαν το 1998 οι Havaianas Copa, με ένα μικρό σηματάκι με τη βραζιλιάνικη σημαία στο λουρί, προς τιμήν του παγκόσμιου κυπέλου. Το εν λόγω μοντέλο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έτσι μετονομάστικε σε "Havaianas Brasil" και έγινε ένα από τα best sellers παγκοσμίως. Μετά από πολλές εκδόσεις σε σαγιονάρες Havaianas το brand έγινε παγκοσμίως το no1 αγαπημένο σε σαγιονάρες. Πλέον η εταιρεία διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά σε γυαλιά ηλίου και σε ρούχα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2