Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

124 125

Εφαρμογή

more... less

Σύνθεση / Υλικό

more... less

Άθλημα

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Παπούτσια

1 style.

Jordan Παπούτσια

Βρες Jordan Παπούτσια και Μποτάκια για Άνδρες και Παιδιά (Αγόρια ή Κορίτσια). Κάνε κάθε εμφάνιση σου στο παρκέ ανεπανάληπτη και αναβάθμισε τις επιδόσεις σου με τα καλύτερα basketball παπούτσια και μποτάκια, από την Jordan. Το αυθεντικό μπασκετικό style του Michael Jordan συναντά τον κορυφαίο σχεδιασμό και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, προσφέροντάς σου ταχύτητα, βελτιωμένη πρόσφυση, ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε βήμα και άλμα μέσα στο γήπεδο του μπάσκετ.

  

Ανακάλυψε Ανδρικά και Παιδικά Παπούτσια Jordan σε ποικιλία από στιλ, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.cy, το Νο1 online store!

Επίλεξε Παπούτσια και Μποτάκια Jordan

Για ένα απόλυτα μπασκετικό στυλ είτε στην προπόνησή σου είτε στην καθημερινότητα σου ένα παπούτσι Jordan θα σου χαρίσει την άνεση και το στυλ που χρειάζεσαι. Η μονάδα Max Air χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση ενώ η ενδιάμεση σόλα από αφρό με μονάδα Max Air στη φτέρνα προσφέρει αντικραδασμική προστασία. Η σόλα που διαθέτουν είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτική χαρίζοντας την στήριξη που χρειάζεσαι. Στο Cosmos Sport θα βρεις και Jordan μποτάκια βρεφικά και παιδικά για αγόρια και κορίτσια, με TPU στα δάχτυλα και στα πλάγια για προστασία από τη βροχή. Οι λαβές στα μποτάκια επιτρέπουν στα παιδιά να φορούν μόνα τους ενώ θα βρεις ακόμα και Jordan αδιάβροχα μποτάκια παιδικά ιδανικά για τον χειμώνα. Τα παπούτσια Jordan σου προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετική άνεση και ευελιξία αλλά και στυλ αξεπέραστο που σε πάει σε next level! Βρες τα μποτάκια Jordan Max Aura 3, Jordan MA 2, Jordan Point Lane, Jordan Drip 23, Jordan One Take 3, Jordan 1 και πολλά άλλα μέσα από το No 1 online store!

Η Εφαρμογή των Jordan Παπουτσιών

Τα Jordan παπούτσια διαθέτουν κατά βάση κανονική εφαρμογή, ωστόσο το κάθε μοντέλο διαθέτει την δική του γραμμή, συνεπώς για μεγαλύτερη ακρίβεια στο νούμερο, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Jordan παπούτσι ή μποτάκι. Αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που σου ταιριάζει. Σε περίπτωση αστοχίας με το μέγεθος, υπάρχει η δυνατότητα εντελώς δωρεάν επιστροφής. Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις τα Jordan παπούτσια σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, καλό θα ήταν να φοράς τις κάλτσες με τις οποίες θα τα φοράς συνήθως. Τα μπασκετικά αθλητικά παπούτσια Jordan με τα οποία θέλεις να το φοράς στην προπόνησή σου και στους αγώνες σου, θα πρέπει να τα δοκιμάσεις με τις μπασκετικές σου κάλτσες για να υπάρχει ακρίβεια στο μέγεθος.

Επίλεξε Jordan Παπούτσια & Μποτάκια Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Για ένα απόλυτο μπασκετικό στυλ, επίλεξε μπασκετικά παπούτσια/ μποτάκια Jordan ανδρικά, παιδικά και βρεφικά σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο γκρι, ροζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.cy, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2