Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

20 60

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

TOMS Παπούτσια και Εσπαντρίγες

27 styles.

TOMS Παπούτσια και Εσπαντρίγες

H ΤOMS αφιερώθηκε στη δημιουργία παπουτσιών, τσαντών κι αξεσουάρ, από ανώτερης ποιότητας υλικά, τα οποία πολλές φορές είναι οικολογικά! Σκοπός της είναι μέσα από τις πωλήσεις να βοηθήσει τριτοκοσμικές χώρες και άπορους, προσφέροντας τους τα απαραίτητα! Βρες τη συλλογή της TOMS στο Νο1 Οnline E-shop, σε Μοναδικές Τιμές!

Τι ΤOMS παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmos Sport θα βρεις μεγάλη ποικιλία casual παπουτσιών για να συνοδεύσεις τη βόλτα σου και την urban εμφάνισή σου. Από τη μεγαλύτερη casual συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει το brand της ΤOMS. Θα βρεις μοδάτα παπούτσια, άνετα σανδάλια και ανάλαφρες εσπαντρίγιες για κάθε στιγμή της ημέρας. Επίλεξε μέσω του Cosmos Sports το TOMS παπούτσι που ταιριάζει στην περίσταση, στο look και τη διάθεσή σου και ετοιμάσου να το λατρέψεις!

Είναι οι ΤOMS Εσπαντρίγες τάση φέτος;

Όσο οι TOMS εσπαντρίγιες είναι συνώνυμες του καλού καιρού και της καλοκαιρινής διάθεσης, θα παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων όταν ο καιρός αρχίζει να χαμογελάει! Με πλέγματα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά παρέχουν διαπνοή και άνεση. Αδιαμφισβήτητα επομένως οι TOMS εσπαντρίγιες είναι τάση για τους λάτρεις της ευελιξίας και της ανάλαφρης αίσθησης. Είμαστε σίγουροι ότι είσαι ένας από αυτούς, μη διστάσεις επομένως να ξεχωρίσεις τις εσπαντρίγιες που σε ενδιαφέρουν από την μεγάλη ποικιλία του Cosmos Sport.

Ποιο είναι το στυλ των TOMS Shoes;

Για εσένα που είσαι λάτρης του casual style γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να λείπουν οι TOMS από την λίστα των brand που έχεις στην κατοχή σου. Urban, χαλαρό και ευέλικτο στυλ μπορεί να χαρακτηρίσει ευρύτερα τα TOMS παπούτσια. Εφόσον θέλεις το look σου να χαρακτηρίζεται από τα παραπάνω οι TOMS έχουν κατασκευαστεί για να εξυπηρετήσουν εσένα, τις ανάγκες σου και τα looks που θα δημιουργήσεις.

Ποια είναι η Ιστορία της TOMS;

Η TOMS ιδρύθηκε το 2006 από τον Blake Mycoskie ένα Τεξανό επιχειρηματία. Η ιδέα για την δημιουργία της εταιρίας προήλθε όταν ο Mycoskie προσφέρθηκε να βοηθήσει παιδιά που συνάντησε στην Αργεντινή τα οποία δεν διέθεταν παπούτσια. Αποφάσισε να αναπτύξει έναν τύπο alpargata, αργεντίνικου τύπου παπουτσιού από καμβά ώστε να ελαττώσει το φαινόμενο των παιδιών χωρίς παπούτσια. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τη λέξη "tomorrow," και αποτελεί εξέλιξη της αρχικής ιδέας, "Shoes for Tomorrow Project" για ένα κόσμο όπου όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση σε υποδήματα. Το 2007, η εταιρεία εισήγαγε την ετήσια καινοτομία-εκδήλωση «Μια μέρα χωρίς παπούτσια», στην οποία ενθαρρύνονται οι συμμετέχοντες να μείνουν ξυπόλητοι για μία ολόκληρη ημέρα προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία που γέννησε την αρχική ιδέα δημιουργίας της TOMS. Η εταιρεία εγκαινίασε την TOMS Roasting Co. το 2014 ώστε με κάθε αγορά καφέ η εταιρεία μέσω συνεργασίας με άλλους οργανισμούς να παρέχει 140 λίτρα ασφαλούς νερού σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη σε μια περιοχή παραγωγής καφέ που ο καταναλωτής επιλέγει. Πλέον η TOMS ως παράδειγμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας διαθέτει ισχυρή θέση στο στερέωμα του casual lifestyle branding μέσω των καινοτομιών που εισήγαγε.

Θα βρω ανδρικά και γυναικεία ΤOMS;

Φυσικά και θα βρεις TOMS παπούτσια για όλες τις προτιμήσεις , τις εποχές και τα δύο φύλα. Η ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και σχεδίων είναι μεγάλη στο Cosmos Sport. Κλασικά σχέδια, νεότερες κυκλοφορίες, παπούτσια με κορδόνια και slip on εσπαντρίγιες βρίσκονται μπροστά σου με ένα κλικ στο Cosmos Sport.

Είναι κατάλληλες οι ΤOMS εσπαντρίγες για παιδιά;

Τα μαλακά υλικά των ΤOMS παπουτσιών, εσπαντρίγιων και σαγιονάρων αποτελούν ιδανικές casual επιλογές για τους μικρούς μας φίλους που βρίσκονται σε ανάπτυξη. Διαπνέοντα υλικά και αντιολισθητική σόλα στα περισσότερα παπούτσια και εσπαντρίγιες θα ευνοήσουν τις χαλαρές στιγμές βόλτας και παιχνιδιού. Η TOMS συνοδεύει ευχάριστα κάθε τους στιγμή με άνεση και ασφάλεια!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2