Το κατάστημα μας

Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε, είναι η αγαπημένη αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών για Αθλητές με 60 Καταστήματα & 250+ Σημεία Παραλαβής σε Ελλάδα & Κύπρο! Τα καταστήματα Cosmos Sport είναι η αγαπημένη αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών για Αθλητές, που αναπτύσσεται διαρκώς για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Από τον Νοέμβριο του 2021 η Cosmos Sport ΄έγινε κομμάτι της παγκόσμιας οικογένειας των JD Sports Fashion Plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Sportswear & Outdoor στον κόσμο.

Το Cosmossport.cy είναι ο απόλυτος προορισμός στην Κύπρο για τις ηλεκτρονικές αγορές, αφού θα βρεις 50+ μάρκες όπως NIKE, adidas, JORDAN, The North Face, Reebok, Vans, Converse κ.λ.π για κάθε άθλημα και lifestyle στιγμή.

Σύντομα έρχονται και φυσικά καταστήματα για να γνωρίσεις και από κοντά τη γκάμα μας όπως και εξατομικευμένες διαδραστικές & ψηφιακές υπηρεσίες εμπνευσμένες από τον αθλητισμό, την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή δράση.

Στο μεταξύ μπορείς να παραλάβεις την ηλεκτρονική σου παραγγελία στα συνεργαζόμενα Sneaker10 ή σε ένα από τα 40+ σημεία παραλαβής της ACS.

Κοντινά
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2