Brand

more... less

Χωρητικότητα

more... less

Θήκη Laptop

more... less

Τιμή

21 340

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Σχολικές Τσάντες

από 5
169 styles.
από 5

Σχολικές Τσάντες και Σακίδια

Τα παιδικά σχολικά σακίδια πλάτης και ώμου είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων! Με prints ή μονόχρωμα, με ροδάκια ή χωρίς, όπως κι αν θέλουν το σακίδιό τους θα το βρουν στο No1 online store αθλητικών ειδών.

Ανακάλυψε όλα τα σχολικά σακίδια πλάτης σε adidas, EASTPAK, Nike, Jordan, Mi-Pac, Parkland κι άλλα κορυφαία Brands στις πιο Απίστευτες Τιμές & Προσφορές!

Διάλεξε την Ιδανική Σχολική Τσάντα Πλάτης

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και θέλεις να προσφέρεις στο μικρό σου μια άνετη τσάντα που θα του προσφέρει απόλυτη οργάνωση; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις σχολικές τσάντες για παιδιά μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.cy. Για το μικρό σου που ξεκινάει την πρώτη του επαφή με τον χώρο της μάθησης μπορείς να επιλέξεις μια σχολική τσάντα πλάτης νηπίου με σχέδια χαρούμενα που θα τα συνοδεύσουν, φυλάσσοντας με ασφάλεια τα πράγματά τους. Για τους μικρούς μας φίλους που ξεκινάνε τα πρώτα τους σχολικά βήματα και θέλουν να έχουν ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να επιβαρύνουν την μέση και την πλάτη τους μπορείς να επιλέξεις σχολικές τσάντες πλάτης με ροδάκια. Τα σχολικά σακίδια με ροδάκια είναι σαν μια μικρή βαλίτσα είναι εξαιρετικά άνετα και εύκολα στην μεταφορά τους. Για τους φίλους μας που θέλουν το σχολικό σακίδιό τους πάνω τους μπορείς να επιλέξεις να τους προσφέρεις ένα παιδικό σχολικό backpack μικρού ή μεσαίου μεγέθους για να χωρέσουν με άνεση τον σχολικό εξοπλισμό τους. Για τους μεγαλύτερους μαθητές μπορείς να βρεις σχολικά σακίδια πλάτης ή ώμου μεγαλύτερου μεγέθους που να περιέχουν θήκη για λαπ τοπ. Όσο μεγαλύτερες είναι οι σχολικές τάξεις τόσο περισσότερος εξοπλισμός απαιτείται. Βρες κι εσύ το ιδανικό σχολικό σακίδιο πλάτης σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος μόνο στο Cosmossport.cy!

Επίλεξε το Κατάλληλο Μέγεθος σε Σχολικό Σακίδιο Πλάτης

Θέλεις να επιλέξεις το κατάλληλο σε μέγεθος σχολικό σακίδιο πλάτης για το παιδί σου αλλά δεν ξέρεις πιο πρέπει να επιλέξεις; Κανένα πρόβλημα. Αρχικά για τις πρώτες τάξεις νηπίου ή δημοτικού που δεν χρειάζεται αρκετό εξοπλισμό, μπορείς να επιλέξεις μια σχολική τσάντα σε μικρό mini (2-12L) μέγεθος. Για τις πρώτες και τις μεσαίες τάξεις δημοτικού μπορείς να επιλέξεις μια σχολική backpack σε μεσαίο medium ( 12-20L) μέγεθος, ενώ για τις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού ή το γυμνάσιο μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα σχολική σε μέγεθος L ( 21-30L) για να χωρέσει με άνεση τα απαραίτητα σχολικά και προσωπικά αντικείμενά τους. Για τις μεγάλες τάξεις που ενδεχομένως χρειάζεται κι τεχνολογικός εξοπλισμός (τάμπλετ ή φορητός υπολογιστής) μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης σχολικό σε μέγεθος XLarge (31+ L ) ώστε να έχει μαζί του τα αντικείμενα που χρειάζεται για το σχολείο αλλά και για τις εξωσχολικές του δραστηριότητες όπως το φροντιστήριο. Στη συλλογή του Cosmossport.cy θα βρεις το ιδανικό σχολικό σακίδιο πλάτης για κάθε ηλικία και ανάγκη.

Βρες Σχολικά Σακίδια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε την μεγάλη συλλογή σε σχολικά σακίδια πλάτης για παιδιά, για αγόρι και για κορίτσι, από μικρή μέχρι και μεγαλύτερη ηλικία, σε μοντέρνα σχέδια και μοναδικά χρώματα όπως animal print, floral, tie dye, άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και χρυσό μόνο Cosmossport.cy, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2