Τιμή

4 162

Collections

more... less

Χρώμα

more... less

Ποσοστό Έκπτωσης

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Funko Pop Φιγούρες και Μινιατούρες

223 styles.
από 7

Funko Pop! Φιγούρες

H Funko Pop! είναι η πιο διάσημη εταιρεία για φιγούρες βινυλίου, προσφέροντας μοναδικές συλλογές όπως για παράδειγμα Funko Pop! x NBA, Funko Pop! x Marvel, Funko Pop! x Game Of Thrones, Funko Pop! x Disney και πολλές άλλες. Ανακάλυψε τις συλλογές της στο Cosmossport.cy, το No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και ξεχωριστές Προσφορές!

Απόκτησε το Funko-Pop Που Σου Ταιριάζει

Είσαι λάτρης και συλλέκτης των Funko-Pop; Στο Cosmossport.cy θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από φιγούρες Funko-Pop μέσα από διάφορες συλλογές. Αρχικά θα βρεις τις αγαπητές από το κοινό φιγούρες Disney Funko Pop! Art Series από την exclusive edition Walmart. Έπειτα θα βρεις φιγούρες Marvel Funko Pop από την edition συλλογή only art όπου θα βρεις τους αγαπημένους σου ήρωες, όπως επίσης θα βρεις φιγούρες Heroes Funko Pop της edition συλλογή Hot Topic. Για εσένα που είσαι λάτρης του μπάσκετ και οπαδός του NBA θα βρεις φιγούρες Funko Pop NBA με τις αγαπημένες σου ομάδες από την edition συλλογή NBA HWC. Εσύ που είσαι λάτρης των videogames θα βρεις όχι μόνο φιγούρα Funko Pop, αλλά και μινιατούρες και καρφίτσες Funko Pop Video Games. Έπειτα θα βρεις φιγούρες Funko Pop από τις συλλογές Music, Space Jam & TV Shows.

Τι Είναι Αυτό Που Τις Κάνει Μοναδικές;

Οι φιγούρες Funko-Pop μπορούν να δείξουν την αγάπη σου για τους αγαπημένους σου ήρωες και να διακοσμήσουν τον χώρο σου με μια μοντέρνα νότα. Μπορείς να τις τοποθετήσεις στο γραφείο σου, σε ένα μεγάλο ράφι στο δωμάτιο ή στο σαλόνι σου ή οπουδήποτε θέλεις εσύ. Οι Funko-Pop φιγούρες είναι φιγούρες βινυλλίου και είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές με χρώματα που σε συναρπάζουν. Φυσικά δεν περνάνε απαρατήρητες και δεν μπορείς να μην τις προσέξεις όταν μπεις σε ένα χώρο που έχει σε κάποιο σημείο διακοσμημένες φιγούρες Funko-Pop. Πέρα από τις φιγούρες στο Cosmossport.cy, θα βρεις Funko-Pop μπρελόκ αλλά και Funko-Pop καρφίτσα την οποία μπορείς να την συνδυάσεις στο Outfit σου είτε να την κρατήσεις ως συλλεκτικό κομμάτι.

Βρες Funko-Pop Φιγούρες, Καρφίτσες & Μπρελόκ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή από καρφίτσες, φιγούρες & μπρελόκ Funko-Pop σε συλλογές όπως Disney, Heroes, Marvel, Music, NBA, Space Jam, TV Shows & Video Games, σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μωβ, πράσινο, πολύχρωμο, ροζ, χρυσό και άλλα, μόνο στο Cosmossport.cy, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι είναι οι Funko Pop φιγούρες;

Αν είσαι λάτρης της ποπ κουλτούρας, λατρεύεις τις ταινίες τις σειρές και τα animeτότε σίγουρα έχεις μαγευτεί από τον κόσμο των Funko Pop φιγούρων. Οι Funko Pop αποτελούν τη μεγαλύτερή και την πιο δημοφιλή σειρά φιγούρων βινυλίου μικρού συνήθως μεγέθους που αναπαριστούν αγαπημένους φανταστικούς και πραγματικούς χαρακτήρες εμπνευσμένους από την τηλεόραση, το σινεμά τα κόμικ , την μουσική και παγκόσμια ιστορική σκηνή. Βρες αυτή που σε εμπνέει για να διακοσμήσεις το δωμάτιο, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σου με τον αγαπημένο σου χαρακτήρα και τις περιπέτειές του.

Τι Funko Pop θα βρω στο Cosmos Sport CY;

Λόγω της πληθώρας επιλογών σε Funko Pop φιγούρες που βρίσκονται μόνο στο cosmossport.cy η απάντηση στην ερώτηση είναι, εκατοντάδες! Αναμεσά τους θα εντοπίσεις φιγούρες από χαρακτήρες αγαπημένων σειρών, ταινιών, κόμικ, anime και βιντεοπαιχνιδιών. Οι δημοφιλείς ήρωες μικρών και μεγάλων έχουν την τιμητική τους καθώς εμπνέουν με το χαρακτήρα και τις περιπέτειές τους. Κλίκαρε στο Cosmos Sport CY για να βρείς εκείνη που θα σε ενθουσιάσει και να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου!

Πόσες κατηγορίες Funko Pop φιγούρων υπάρχουν;

Η ποικιλία φιγούρων Funko Pop είναι μεγάλη και σίγουρα μέσα σε αυτή θα βρεις τη φιγούρα του αγαπημένου σου χαρακτήρα. Στο cosmossport.cy θα βρεις τις κλασικές φιγούρες μικρού μεγέθους που έρχονται στο κουτί φύλαξής τους ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Θα βρεις ακόμα μικρότερες σε μορφή μπρελόκ για να διακοσμήσουν την τσάντα σου ή τα κλειδιά σου. Μην ξεχνάς ακόμα τις καρφίτσες για να αναβαθμίσεις το jean jacket σου και κάθε outfit με μια πιο προσωπική πινελιά παρέα με τη βοήθεια του αγαπημένου σου χαρακτήρα.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί πάνω στα κουτιά;

Πέρα από την φιγούρα βινυλίου Funko Pop εξαιρετικής σημασίας τείνει να γίνει και το κουτί που τη συνοδεύει και την προφυλάσσει. Επάνω στο κουτί θα συναντήσεις ένα αριθμό που λέει πολλά σε ένα συλλέκτη ή έμπορο φιγούρων. Συγκεκριμένα βοηθά στην κατηγοριοποίηση και οργάνωση των συλλογών τους, κάθε φιγούρα αντιστοιχίζεται επομένως με συγκεκριμένη κυκλοφορία πράγμα που βοηθά στην διάκρισή τους από παρόμοιες εκδόσεις. Μικρότεροι αριθμοί συνεπάγονται πρώιμες ή σπανιότερες κυκλοφορίες. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή είναι το Cosmos Sport CY. Γράψε τη δική σου ιστορία με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες.

Πόσοι τύποι exclusive Funko Pops υπάρχουν;

Όσο η δημοφιλία των φιγούρων βινυλίου Funko Pop αυξάνεται, ανεβαίνει και η συλλεκτική τους αξία. Exclusive συλλογές δημιουργούνται και συλλέκτες αλλά και fun της pop κουλτούρας αναζητούν το signature κομμάτι τους. Exclusive Funko Pop συλλογές δημιουργούνται για συγκεκριμένους retailers ώστε να έχουν πρόσβαση αποκλειστικά δικοί τους πελάτες και να τα εντάξουν στην συλλογή τους. Καθώς τα Funko Pop διαθέτουν μεγάλες συλλογές από ήρωες comic συνηθίζεται να δημιουργούνται exclusive συλλογές ή φιγούρες σε συνέδρια comic όπως στην πολυαναμενόμενη κάθε χρόνο San Diego Comic-Con με το κοινό τους να περιμένει με ανυπομονησία την αποκλειστική κυκλοφορία.

Ποια είναι η ιστορία των Funko Pop;

Η ιστορία της Funko ξεκινάει το 1998 από μια μικρή εταιρεία που ίδρυσε ο Mike Becker και κυκλοφόρησε μια σειρά φιγούρες με θέμα την νοσταλγία και τις ονόμασε “Wacky Wobblers”. Αυτές οι φιγούρες είχαν την ιδιαιτερότητα να έχουν κουνιστό κεφάλι “Bobblehead” όπως είναι ευρέως γνωστό. Η πρώτη φιγούρα που σχεδίασε η εταιρία ήταν ο “Big Boy bobblehead” ο οποίος ήταν μασκότ μιας αλυσίδας εστιατορίων της Αμερικής. Με την πάροδο του χρόνου αυτή η κάποτε μικρή εταιρεία, έγινε μια τεράστια εμμονή με συλλέκτες και λάτρεις της Pop κουλτούρας σε όλο τον κόσμο! Όμως η ιστορία της Funko άλλαξε το 2005 όταν ανέλαβε την ηγεσία ο Brian Mariotti, η πιο επιτυχημένη σειρά της εταιρείας ήταν η POP! Vinyl figure η οποία κυκλοφόρησε επίσημα το 2010, η αρχική της ονομασία ήταν “Funko Force 2.0” και ξεκίνησε ένα νέο κύμα ενθουσιασμού! Είναι εύκολο να καταλάβεις την επιτυχία αν επισκεφτείς ένα κατάστημα Pop κουλτούρας και γνωρίσετε απο κοντά τα Funko POP! Είναι σίγουρο ότι θα υποκύψεις στην γοητεία τους γιατί σίγουρα κάποια φιγούρα θα σας κάνει να νοσταλγήσεις τα παιδικά σου χρόνια, και η πρώτη σου αγορά θα σε κάνει να τα αγαπήσεις. Αυτή η αγάπη έχει δημιουργήσει κοινότητες συλλεκτών – θαυμαστών, οι οποίοι μοιράζονται τις συλλογές τους και το πάθος τους να γίνουν ξανά παιδιά.

.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2