Μέγεθος

more... less

Στυλ Μαγιό

more... less

Τιμή

7 124

Brand

more... less

Κάτω Μέρος

more... less

Εφαρμογή

more... less

Σύνθεση / Υλικό

more... less

Άθλημα

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μαγιό

από 4
120 styles.
από 4

Γυναικεία Μαγιό & Beachwear

Το να επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για γυναίκες που θα σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις στην παραλία, αλλά να νιώθεις και άνετα, γίνεται πλέον παιχνιδάκι μέσα από τη μεγάλη Γυναικεία Συλλογή Μαγιό του cosmossport.cy.

Ολόσωμα, Μπικίνι, Άνω μέρος ή Κάτω μέρος ξεχωριστά, σε περιμένουν στα μεγαλύτερα Brands όπως adidas, Nike, Tommy Jeans, Levi's, Champion, Arena, Bodytalk, Protest, Swihi, Speedo, TYR κ.α. με prints ή μονόχρωμα και σε πολλά styles.

Πώς να βρεις το σωστό γυναικείο μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σου

• Ολόσωμο Μαγιό ή Ψηλόμεσο Μπικίνι: Αν θέλεις να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς που μπορεί να είναι λίγο πιο «γεμάτη» ή ίσως κάποια σημάδια όπως ραγάδες ή μια ουλή από επέμβαση, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ολόσωμο ή ένα ψηλόμεσο μαγιό - το κάτω μέρος.

• Μπικίνι: Αν έχεις μακρύ κορμό και επίπεδη κοιλιά, το μπικίνι θα φαίνεται τέλειο στην σιλουέτα σου. Μπορείς να επιλέξεις για το άνω μέρος είτε τριγωνικό σχήμα, είτε στράπλες - ειδικά αν έχεις πιο αθλητικό σώμα.

• Άνω Μέρος με Prints: Αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού, ένα μπικίνι με έντονα prints στο άνω μέρος κι ένα κάτω μέρος μονόχρωμο και ακόμα καλύτερα σε σκούρο χρώμα, θα δημιουργήσουν μια ισορροπία και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

• Σορτς Μαγιό: Τα σορτς μαγιό θα ταιριάξουν απόλυτα σε 'σένα που έχεις πολύ αθλητικό σώμα με έντονους μύες αλλά όχι ιδιαίτερες καμπύλες.

• Αθλητικό Μαγιό: Αυτός ο τύπος μαγιό έχει σχεδιαστεί για κάθε γυναίκα που προπονείται στην πισίνα ή στη θάλασσα, έτσι το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις το μαγιό που σου αρέσει και θα καλύψει τις ανάγκες της προπόνησής σου.

Επίλεξε τώρα το μαγιό που σου ταιριάζει μέσα από τη συλλογή μας με Γυναικεία Μαγιό, σε Απίστευτες Τιμές, με Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49€ και Δυνατότητα Δωρεάν Μεταφορικών.

Tι Γυναικεία Μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport Κύπρου;

Ξέρουμε πως το επιθυμείς πάντα να ξεχωρίζεις ανεξάρτητα με την εποχή και το μέρος που βρίσκεσαι. Είναι μια καλύ ευκαιρία λοιπόν το καλοκαίρι να κλέψεις τα βλέμματα σε θάλασσα και πισίνα με τα γυναικεία μαγιό που θα βρεις στο Cosmo Sport CY. Πρωταγωνιστούν πάντα τα μαγιό δυο τεμαχίων με άνω μέρος και κάτω μέρος που συνδυάζονται εύκολα και προσδίδουν θηλυκότητα κάθε στιγμή. Σε ποιο αθλητικά looks που δεν στερούνται θηλυκότητας τα ολόσωμα μαγιό ξεχωρίζουν και μαζί τους και εσύ. Ανακάλυψέ τα όλα στο νούμερο ένα αθλητικό κατάστημα Cosmos Sport και απόλαυσε τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Τι επιλογές σε Γυναικεία Μαγιό έχω ανάλογα το σωματότυπο μου;

Είναι γεγονός ότι ο σωματότυπός σου δεν θα σε εμποδίσει στο να φορέσεις το μαγιό που θα επιλέξεις και ότι αδιαμφισβήτητα θα το κάνεις ξεχωριστό με το δικό σου τρόπο. Άλλωστε, all bodies are summer bodies! Συνηθίζεται τα bikini να επιλέγονται από άτομα με ψηλότερο κορμό και μακρύτερα άκρα για να αναδείξουν το σώμα τους. Ολόσωμα μαγιό μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς άνεση και θηλυκότητα αν ο σωματότυπός σου έχει καμπύλες καθώς θα τις αναδείξουν ιδανικά. Είτε μιλάμε για μαγιό με άνω και κάτω μέρος που θα σετάρεις η ίδια ή για κάποιο one piece ολόσωμο υπάρχει πάντα η εναλλακτική των αθλητικών μαγιό που διακρίνονται για τις υποστηρικτικές τους γραμμές και τα κλασικά σχέδια τους. Μπορείς να τα επιλέξεις επομένως ανεξάρτητα με το σωματότυπό σου αρκεί να λατρεύεις τις υδάτινες αθλητικές δραστηριότητες. Be you , be free!

Θα βρω Γυναικεία Αθλητικά Μαγιό στο Cosmossport.cy;

Από τον νούμερο ένα προορισμό για όλα τα αθλητικά είδη και δραστηριότητες δεν μπορούν να λείπουν τα γυναικεία αθλητικά μαγιό. Στη συλλογή του cosmossport.cy θα βρεις μαγιό που υποστηρίζουν το σώμα σου και παρέχουν ελευθερία κινήσεων για να μη σε σταματά τίποτα κατά τη διάρκεια των υδάτινων sporty δραστηριοτήτων. Επομένως αν κάνεις surfing , sup yoga ή απλά απολαμβάνεις το αναζωογονητικό κολύμπι στα cosmossport.cy θα βρεις το μαγιό που σου ταιριάζει για να απελευθερώσεις τις κινήσεις σου κάθε στιγμή.

Τι μέγεθος να επιλέξω σε μαγιό γυναικεία;

Οι δραστηριότητες μέσα στο νερό είτε αυτό είναι θαλασσινό είτε πισίνας απαιτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό και φυσικά ένα μαγιό με τέλεια εφαρμογή για να γίνεται ένα με εσένα και τις κινήσεις σου. Το μέγεθος που θα επιλέξεις θα πρέπει να μην σε πιέζει ή να είναι εξαιρετικά ευρύχωρο έτσι ώστε με την ελάχιστη προσπάθεια στο νερό να καταφέρνεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Έλα στο κοντινότερό σου κατάστημα Cosmos Sport και επίλεξετο ιδανικό μαγιό δοκιμάζοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ολόσωμων, σετ και μονών τεμαχίων πάνω ή κάτω για κάθε στιγμή του καλοκαιριού σου.

Ποια επώνυμα μαγιό γυναικεία θα βρω στο Cosmos Sport CY;

Μπορεί να εκπλήξει η ποικιλία μαγιό στο νούμερο ένα αθλητικό e-shop,Cosmos Sport CY. Θα εκπλαγείς όμως και από το πλήθος των επώνυμων brands που θα βρεις online και στα καταστήματά μας. Επίλεξε αυτό που θα κλέψει τα βλέμματα ανάμεσα σε γυναικεία μαγιό Tommy Jeans , κολυμβητικά σετ Calvin Klein αλλά και στιλάτα Banana Moon και Ellesse καλοκαιρινά κομμάτια.

Ποια είναι η φετινή τάση στα γυναικεία μαγιό;

Τα γυναικεία μαγιό θα αποτελούν πάντα σήμα κατατεθέν του ηλιόλουστου καιρού και τις καλοκαιρινής διάθεσης. Επίλεξε χρωματιστά γυναικεία μαγιό για να δείξεις τα summer vibes σου κάθε στιγμή. Έντονα σχέδια με ανάλαφρες υφές που αναδεικνύουν το σώμα σου ανεξάρτητα με το σωματότυπό σου είναι και φέτος must των summer trends παγκοσμίως. Βρες τα στο Cosmos Sport CYκαι δημιούργησε τις πιο επίκαιρες τάσεις με τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Πως να καθαρίσω σωστά τα μαγιό μου;

Προκειμένου να διατηρήσεις τα μαγιό σου σαν καινούρια είναι απαραίτητο να τα φροντίσεις σωστά αφού τα χρησιμοποιήσεις. Η ιδανικότερη επιλογή είναι να πλυθούν στο χέρι με άφθονο κρύο νερό που θα κρατήσει ζωντανά τα χρώματά τους και τις ίνες τους άφθαρτες. Απόφυγε πλύσιμο στο πλυντήριο καθώς η διαδικασία του στυψίματος ίσως τα ταλαιπωρήσει και τα φθείρει γρηγορότερα. Επίτρεψέ τους να στεγνώσουν καλά και φύλαξέ τα σε μέρος χωρίς υγρασία μέχρι στην επόμενή σου καλοκαιρινή περιπέτεια. Καιρός να ανανεώσεις τη συλλογή σου σε γυναικεία μαγιό; Μια βόλτα στο Cosmos Sport θα σε γεμίσει καλοκαιρινή διάθεση και όρεξη για κολύμπι και αθλητικές δραστηριότητες κάθε εποχή!

Δημοφιλείς Συλλογές σε Γυναικεία Μαγιό

adidas Protest Tommy Jeans Speedo Bodytalk 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2