Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

72 200

Drop

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas UltraBoost

από 2
41 styles.
από 2

adidas UltraBoost Collection

Βρες τα επώνυμα Ultraboost παπούτσια για τρέξιμο στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να σπάσεις τα προσωπικά σου ρέκορ; Επίλεξε τα είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε τα running παπούτσια UltraΒoost για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς.

Ποια είναι η ιστορία των adidas UltraBoost παπουτσιών;

Το adidas Ultraboost αποτέλεσε ορόσημο για την εξέλιξη του Boost. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 και αξιοποίησε την τεχνολογία καταγραφής κίνησης ARAMIS, που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν η NASA, για να ελέγξει την κατασκευαστική ακεραιότητα των διαστημικών λεωφορείων της. Η τεχνολογία ARAMIS επέτρεψε στην ομάδα καινοτομίας της adidas να εξετάσει την καταπόνηση και τις τάσεις που ασκούνται σε διαφορετικά σημεία στα πόδια των δρομέων, σε επίπεδο υπομικρομέτρου. Έτσι ξεκίνησε μια νέα εποχή ανάλυσης των επιδόσεων, που οδήγησε στην εμβληματική σχεδίαση του Ultraboost: το επάνω μέρος από Primeknit, το ξεχωριστό cage των κορδονιών, και το Boost σε όλο το μήκος του παπουτσιού. Αργότερα ακολούθησε μια σειρά χρωματικών συνδυασμών περιορισμένης έκδοσης (μεταξύ των οποίων και το απίθανο, κάτασπρο μοντέλο με την ανακλαστική φάσα που φόρεσε ο Kanye West στα Billboard Music Awards το 2015) και το adidas UltraBoost έγινε το πρώτο παπούτσι running που αγαπήθηκε εξίσου από τον κόσμο της μόδας και από τους runners. Σήμερα, η οικογένεια UltraBoost συμπεριλαμβάνει εμβληματικά μοντέλα, όπως οι ειδικές εκδόσεις Game of Thrones και Consortium.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των adidas Boost;

Βρες Ultraboost adidas μέσα από το Cosmossport.cy. Τα adidas Boost ξεχωρίζουν για την επιστροφή ενέργειας, την αντικραδασμική προστασία και το ανάλαφρο βήμα που σου προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλα για υψηλές θερμοκρασίες. Ξεχωρίζουν επίσης χάρη στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτικότητα, ενώ δένουν με κορδόνια προσδίδοντας σταθερότητα και έχουν ελαφρύ mesh άνω μέρος για διαπνοή.Τα Ultraboost 20 έχουν επίσης τα δικά τους χαρακτηριστικά όπως εξωτερική σόλα Stretchweb με καουτσούκ Continental™ και εφαρμογή σαν κάλτσα. Ακόμα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά έχουν τα Ultraboost 21. Ανακάλυψε τα δικά σου running παπούτσια UltraBoost και Ultraboost 20, Ultraboost 21, Ultraboost DNA από την συλλογή Ultraboost της adidas Performance σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, γκρι, καφέ, μωβ, κίτρινo και άλλα πολλά στο No 1 online store, Cosmossport.cy, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές!

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος σε adidas Ultraboost;

Επίλεξε το κατάλληλο Ultraboost adidas παπούτσι κάνοντας τις μετρήσεις των εκατοστών του ποδιού σου. Αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται, μπορείς να πραγματοποιήσεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών και έπειτα να επιλέξεις το νούμερο που σου ταιριάζει. Τέλος μπορείς να συμβουλευτείς την περιγραφή του προϊόντος ως προς την εφαρμογή του παπουτσιού.

Είναι κατάλληλα τα Ultraboost για αρχάριους;

Τα παπούτσια τρεξίματος Ultraboost είναι ιδανικά τόσο για επαγγελματίες runners, όσο και για αρχάριους. Ένας αρχάριος μπορεί να επιλέξει το ιδανικό Ultraboost που του ταιριάζει και να ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα με άνεση και προστασία. Χάρη στην γκάμα τεχνολογιών που διαθέτουν τα Ultraboost, η ώθηση και οι επιδόσεις θα είναι ανεβασμένες.

Πως να φροντίσω σωστά τα adidas boost μου;

Για να φροντίσεις σωστά τα adidas boost σου μπορείς να επιλέξεις ένα Kit καθαριστικών παπουτσιών. Ωστόσο σε έναν επίμονο λεκέ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο απορρυπαντικό με χλιαρό νερό και με μια μαλακή βούρτσα να κάνεις κυκλικές κινήσεις για αφαίρεση λεκέδων, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2