Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

32 140

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Birkenstock Σανδάλια

13 styles.

Birkenstock, Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Σανδάλια και Παντόφλες

Η Birkenstock είναι βαθιά ριζωμένη στη λεπτή τέχνη της κατασκευής παπουτσιών υψηλής ποιότητας εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο σε ποιότητα, άνεση και υποστήριξη. Ανακάλυψε τη συλλογή της στο Cosmossport.cy, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Τι Birkenstock θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.cy το No1 online store, θα βρεις Birkenstock σανδάλια και slides σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Ανακάλυψε το χρώμα και το σχέδιο που σου ταιριάζει και κάνε τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις την μέγιστη άνεση.

Είναι φέτος τάση τα Birkenstock;

Τα Birkenstock για άλλη μια φορά πρωταγωνιστούν και αποτελούν Top στις πωλήσεις και τις προτιμήσεις στις τάσεις τις μόδας. Τα Birkenstock είναι ιδανικά τόσο για την πλαζ, όσο και για την βόλτα στην πόλη. Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει και ολοκλήρωσε το outfit σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Είναι κατάλληλα τα σανδάλια Birkenstock για παιδιά;

Τα σανδάλια Birkenstock είναι must για παιδιά και έφηβους χάρη στην μέγιστη άνεση που προσφέρουν. Χάρη στην κατασκευή τους προστατεύουν τα πόδια των παιδιών και παρέχουν αντικραδασμική προστασία. Βρες παιδικά Birkenstock σανδάλια μέσα από το Cosmossoprt.cy, σήμερα κιόλας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Birkenstock ;

Το No1 χαρακτηριστικό στα Birkenstock σανδάλια και slides είναι η ανατομική κατασκευή τους και οι τεχνολογίες που διαθέτουν. Επίσης ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά στα Birkenstock σανδάλια και slides, είναι ότι προσαρμόζονται στο μέγεθος και σχήμα του ποδιού σου έτσι καθίστανται ιδανικά για εσένα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock σανδάλια;

Τα πλεονεκτήματα στα Birkenstock σανδάλια είναι ότι διαθέτουν αντικραδασμική προστασία, premium κατασκευή υλικών και ανατομικό πάτο. Επίσης το άνω μέρος είναι ρυθμιζόμενο ούτως ώστε να παρέχουν άψογη εφαρμογή στα πόδια σου. Τέλος η σόλα τους είναι ανθεκτική στο νερό, δεν γλιστράει και έχει διάρκεια στον χρόνο.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα παπούτσια Birkenstock ;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος στα Birkenstock, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν. Αφού κάνεις τις μετρήσεις του ποδιού σου σε εκατοστά, έπειτα θα κάνεις την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών για να βρεις το σωστό μέγεθος. Επίσης μπορείς να συμβουλευτείς την περιγραφή του προϊόντος ως προς την εφαρμογή τους.

Τι σχέδια και στυλ υπάρχουν διαθέσιμα στα Birkenstock;

Στα Birkenstock θα βρεις κλασσικά σχέδια που ταιριάζουν με κάθε outfit σου. Ωστόσο θα βρεις και χρωματιστά Birkenstock για να κάνεις το δικό σου color- blocking και να πας το στυλ σου σε next level. Επίλεξε το σχέδιο και το στυλ που σου ταιριάζει στα Birkenstock και ανανέωσε την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή σου.

Ποιες είναι οι οδηγίες φροντίδας και καθαρισμού για τα Birkenstock σανδάλια;

Φρόντισε τα Birkenstock με συνέπεια, επιλέγοντας ένα ήπιο σαπούνι σε συνδυασμό με χλιαρό νερό, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Εάν ο λεκές είναι ήπιος, τότε μπορείς να τον αφαιρέσεις με ένα υγρό πανάκι καθαρισμού. Τέλος μην ξεχνάς για να διατηρήσεις το χρώμα τους ζωντανό να μην τα αφήνεις εκτεθειμένα πολλές ώρες στον ήλιο.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2