Είδος

more... less

Brand

more... less

Μέγεθος

more... less

Τιμή

16 83

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Πετσέτες Θαλάσσης και Παραλίας

από 2
56 styles.
από 2

Πετσέτες Παραλίας και Πόντσο Θαλάσσης

Ανακάλυψε στο Cosmossport.cy, πετσέτες παραλίας και πόντσο για να έχεις στεγνή αίσθηση. Βρες το ιδανικό χρώμα και σχέδιο σε πετσέτα θαλάσσης και σε πόντσο παραλίας μέσα από τα Top Brands μας. Ξάπλωσε με άνεση στην πετσέτα σου και απόλαυσε τον ήλιο, επιλέγοντας την must πετσέτα θαλάσσης που σου ταιριάζει, μέσα από το Cosmossport.cy, το No1 online store με δωρεάν επιστροφή.

Τι πετσέτες θαλάσσης θα βρω στo Cosmos Sport CY;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.cy , το No1 online store, πετσέτες θαλάσσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά που θα σε συνοδεύσουν με στυλ στην παραλία. Βρες πετσέτες μεγάλου και μεσαίου μεγέθους στο χρώμα και σχέδιο που προτιμάς και νιώσε το σώμα σου στεγνό και ανάλαφρο.

Θα βρω ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης;

Βρες μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης, μέσα από το Cosmossport,cy. Ανακάλυψε πετσέτες θαλάσσης με μινιμαλ σχεδιασμό ή με έντονο design, με κρόσια ή χωρίς κρόσια σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα. Οι ανδρικές και γυναικείες πετσέτες θαλάσσης που θα βρεις στο site μας θα πρωταγωνιστήσουν στο καλοκαίρι σου.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένω τις πετσέτες θαλάσσης μου;

Για λόγους υγιεινής οι πετσέτες θαλάσσης είναι σημαντικό να πλένονται τακτικά εάν η χρήση τους είναι συχνή. Ωστόσο εάν πηγαίνεις παραλία πιο σπάνια και η πετσέτα σου είναι καθαρή, μπορείς να ελαττώσεις την συχνή πλύση. Σημαντικό ωστόσο είναι όποια και αν είναι η χρήση που κάνεις, μετά την πλύση και το στέγνωμα, να σιδερώνεις τις πετσέτες θαλάσης για να εξουδετερώνεις τα μικρόβια.

Ποιες πετσέτες παραλίας είναι φέτος τάση;

Φετινή τάση στις πετσέτες παραλίας είναι αυτές που διαθέτουν έντονα σχέδια και χρώματα. Ωστόσο για εσένα που θέλεις μια μονόχρωμη πετσέτα θαλάσσης είναι ένας all time classic συνδυασμός που πάντα θα αποτελεί τάση και θα σου προσδώσει κομψότητα.

Θα βρω πετσέτες θαλάσσης microfiber στο Cosmos Sport Κύπρου;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.cy, πετσέτες θαλάσσης microfiber σε πολλά και μοντέρνα σχέδια, οι οποίες είναι εξαιρετικά απορροφητικές και λαμβάνουν λίγο χώρο στην τσάντα σου. H ιδανική πετσέτα θαλάσσης microfiber σε περιμένει μέσα από την γκάμας μας. Δημιούργησε ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές.

Ποια γνωστά brands διαθέτουν πετσέτες θαλάσσης;

Βρες πετσέτες θαλάσσης για αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές μέσα από Κορυφαία brands όπως Vans, Arena, Emerson, Hurley, O'Neill, Quiksilver, Slowtide & Wave Havaii. Επίλεξε πετσέτα παραλίας μέσα από το αγαπημένο σου brand, μόνο στο Cosmossport.cy

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2