Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Collections

more... less

Τιμή

24 130

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Converse All Star Παπούτσια

από 3
99 styles.
από 3

Converse All Star

Η Converse είναι μία μεγάλη αμερικανική εταιρεία αθλητικών ειδών με παπούτσια, ρούχα κι αξεσουάρ. Ξεκίνησε την παραγωγή από τις αρχές του 20ού αιώνα και είναι περισσότερο γνωστή για τη σειρά παπουτσιών All-Stars. Ανακάλυψε τη συλλογή στο online store, σε Απίστευτες Προσφορές!

Το ήξερες για την Converse;

Η Converse ιδρύθηκε από τον Μαρκίς Μιλς Κόνβερς το 1908. H εταιρεία εξόπλισε τον Αμερικανικό στρατό με είδη ένδυσης και υπόδυσης ston B' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, μέσα από τα σχέδιά της η Converse δημιούργησε μια κουλτούρα αυθεντικού στιλ street style. Η γνωστή σε όλους σειρά All Strar αγαπήθηκε παγκοσμίως και έως σήμερα συναντάμε σχέδια κάθε είδους, από ιδιαίτερα χρώματα, prints, υφάσματα και με την υπογραφή πολλών artists.

Τι Converse Παπούτσια θα βρω στο Cosmossport.cy;

H Converse ως μια από τις πλέον δημοφιλής και αναγνωρίσιμες εταιρίες παπουτσιών στον κόσμο παρέχει πληθώρα επιλογών στο κοινό της. Στο νούμερο ένα αθλητικό κατάστημα της Κύπρου θα βρεις παπούτσια και μποτάκια Converse για όλα τα γούστα. Είτε επομένως προτιμάς κλασικές low cut γραμμές στα sneakers σου είτε μένεις πιστός στην μπασκετική τους καταγωγή θα βρεις παπούτσια που σου ταιριάζουν εξερευνώντας τη συλλογή του Cosmossport.cy.

Ποια είναι η ιστορία της Converse;

Όλα ξεκίνησαν στο Malden της Μασαχουσέτης από τον Marquis Mills Converse το 1908 ο οποίος ίδρυσε την Converse Rubber Shoe Company, μια εταιρία που κατασκεύαζε αθλητικά παπούτσια για δραστηριότητες όπως μπάσκετ και τένις. Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου εξόπλισε τον αμερικάνικο στρατό με στρατιωτικές αρβύλες και λοιπά είδη από καουτσούκ. Μεταπολεμικά το αποτύπωμα της Converse ξεκίνησε να διαχέεται στην pop κουλτούρα καθώς το αγαπημένο all time classic έως και σήμερα μοντέλο Chuck Taylor All-Star λαμβάνει ολοένα και αυξανόμενη απήχηση στην νεολαία της εποχής. Μετά από πολλές αλλαγές ιδιοκτησίας κατά το τέλος του 20ου αιώνα έρχεται στα χέρια της Nike όπου και βρίσκεται έως και σήμερα. Μια νέα εποχή άνθησης καινοτομιών και δημιουργικότητας ανανεώνει σχεδιαστικά τα sneakers της και κυκλοφορώντας νέα μοντέλα αλλά και ανανεωμένες versions των κλασικών της μοντέλων καταφέρνει να οδηγεί τα παγκόσμια fashion trends με άλλοτε απλά και άλλοτε φουτουριστικές προτάσεις.

Τι Converse Παπούτσια & Μποτάκια να επιλέξω;

Είσαι λάτρης της κλασικής γραμμής του Converse Chuck Taylor All Star ή των low cut μοντέλων της; Κανένα πρόβλημα! Η συλλογή του cosmossport.cy καλύπτει όλες τις προτιμήσεις με μοναδικά σχέδια. Converse All Star Lift, Converse Chuck Taylor θα αποτελέσουν μια αγαπημένη επιλογή παπουτσιών. Μη διστάσεις να γίνεις πιο τολμηρός επιλέγοντας τα Converse Star Hike ή τα Converse Run Star Legacy και νοιώσε ξεχωριστός σε κάθε εμφάνισή σου.

Πως να φροντίσω τα All Star μου;

Καταλαβαίνουμε πως επιθυμείς τα παπούτσια σου να είναι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα σαν καινούρια ώστε να μπορείς να θαυμάζεις τις ξεχωριστές τους λεπτομέρειες και να συνοδευτούν τις casual εμφανίσεις σου. Μπορείς να το καταφέρεις επιλέγοντας τα κατάλληλα καθαριστικά προϊόντα που θα βρεις στο cosmossport.cy . Για Converse από καμβά ή δερμάτινα μπορείς να επιλέξεις μαντηλάκια καθαρισμού που με μια κίνηση φρεσκάρουν τα σταράκια σου και είναι αμέσως έτοιμα για χρήση. Ανεπιθύμητες οσμές κρατιούνται μακαριά από τα αγαπημένα σου Converse sneakers με σπρέι φρεσκαρίσματος για να είναι πάντα «του κουτιού»!

Με τι να συνδυάσω τα Converse All Star μου;

Όταν είσαι αποφασισμένος ότι τα σημερινά σου βήματα θα συνοδευτούν από Converse παπούτσια ή μποτάκια δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το outfit σου καθώς δεν περιορίζουν τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Μπορούν να φορεθούν με την αγαπημένη σου φόρμα ή κολάν για μια πιο αθλητική εμφάνιση. Εναλλακτικά το αγαπημένο σου jeans ή chinos ταιριάζει τέλεια με τα Converse σου αν θέλεις να κινείσαι σε urban vibes. Για τα Converse girls που επιθυμούν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους , mini και mindi φούστες αλλά και φορέματα συνδυάζονται ιδανικά με όποιο sneaker της Converse συλλογής επιλέξεις.

Ποιες All Star Converse συλλογές θα βρω στο Cosmos Sport;

Το πλήθος των Converse συλλογών είναι ανάλογο των trends και των χρωματικών επιλογών που ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της. Στο cosmossport.cy θα βρεις Converse Chuck Taylor All Star Lift, Converse Star Hike και Converse Chuck 70 AT-CX. Ακόμα Converse Chuck Taylor All Star Move και Converse Platform γίνονται συνώνυμες του casual urban style των 2020s’.Όλες μοναδικές , όπως εσύ!

Βρες Converse TOP Styles

Converse Μποτάκια

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2