Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Τιμή

24 160

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Buffalo Παπούτσια, Σανδάλια & Slides

από 2
38 styles.
από 2

Παπούτσια, Σανδάλια & Slides Buffalo

Για σένα που θέλεις να είσαι in style και να ξεχωρίζεις με τον πιο μοντέρνο τρόπο, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μέσα από το Cosmossport.cy Buffalo παπούτσια, slides & σανδάλια σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Επίλεξε Buffalo παπούτσια για το casual & lifestyle σου μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, άσπρο, πράσινο, μωβ, μπεζ και γκρι. Ολοκλήρωσε το στυλ σου με τον πιο εμβληματικό τρόπο επιλέγοντας Buffalo σανδάλια και παπούτσια, μέσα από το Cosmossport.cy, το No1 online store!

Τι Buffalo σανδάλια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.cy, θα βρεις Buffalo σανδάλια για γυναίκες σε διάφορα styles. Ανακάλυψε σανδάλια Buffalo γυναικεία με chunky ή τρακτερωτή σόλα σε μια ποικιλία χρωμάτων και κάνε τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Είναι τα Buffalo shoes τάση φέτος;

Τα Buffalo πρωταγωνιστούν ακόμα μια χρονιά στις τάσεις της μόδας! Ένα Buffalo παπούτσι ή σανδάλι είναι must have, για σένα που θέλεις μια στιλάτη συλλογή. Ξεχώρισε με Buffalo και βρες το χρώμα που σου ταιριάζει.

Ποιο είναι το στυλ των Buffalo Παπουτσιών;

Τα Buffalo έχουν το δικό τους ξεχωριστό εμβληματικό στυλ. Ξεχωρίζουν χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της σόλας τους και στην άνεση που σου προσφέρουν χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες. Τα Buffalo παπούτσια είναι ιδανικά τόσο για το καθημερινό σου, όσο και για το urban style σου.

Ποια είναι η Ιστορία της Buffalo;

Η εταιρεία Buffalo είναι δημοφιλής για τα υποδήματα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της. Εδρεύει στην Κολωνία της Γερμανίας, με την φήμη της να αυξάνεται σημαντικά κατά την δεκαετία του 1990 έως τις αρχές του 2000. Το συγκρότημα Spice Girls αύξησαν την φήμη των Buffalo παπουτσιών με την γνωστή πλατφόρμα των δέκα εκατοστών, που μετέπειτα κυκλοφόρησε αναβαθμισμένη των είκοσι εκατοστών. Η εταιρεία Buffalo δημιουργεί παπούτσια γυναικεία και ανδρικά με το design της να κάνει την διαφορά, σε σχέση με τα κλασσικά παπούτσια.‌

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2