Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

4 220

Brand

more... less

Collections

more... less

Άθλημα

more... less

Εφαρμογή

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

1076 styles.
από 30

adidas Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

H adidas κάνει focus στον καταναλωτή και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την εμφάνισή της, προσφέροντας μοναδικά designs και prints, με ανώτερης ποιότητας υφάσματα! H adidas φέρνει το πάθος της για εξαιρετικά προϊόντα στους αθλητές. Ανακάλυψε τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Tι adidas παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ θα βρω στο Cosmos Sport;

Ξέρουμε ότι λατρεύεις το athleisure look όπως και εμείς γι αυτό φροντίσαμε μπαίνοντας στο cosmossport.cy να έχεις στη διάθεσή σου τις μεγαλύτερες συλλογές σε adidas παπούτσια , ρούχα και αξεσουάρ. Το look σου ξεχωρίζει με adidas φόρμες και κολάν ενώ δεν πρέπει να λείπουν τα adidas t-shirts , κλασικά και crop tops από την γκαρνταρόμπα σου. Τα παπούτσια θα σε κάνουν να βαδίσεις άνετα στα χνάρια των αδελφών Dassler με signature sneakers, classic tennis shoes αλλά και ανάλαφρα πέδιλα και slides για να μην αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου brand ούτε το καλοκαίρι. Τα αξεσουάρ adidas θα εμπλουτίσουν το look σου, γι αυτό μη διστάσεις να κρατήσεις το αγαπημένο σου backpack, τσαντάκι μέσης ή bucket hat για να ξεχωρίσεις για την πρωτοτυπίας σου αναδεικνύοντας τις 3-stripes και το trefoil.

Ποια είναι η ιστορία της adidas;

Σήμερα, η adidas αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά brands και όχι άδικα! Πως ξεκίνησαν όμως όλα; Η adidas ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Άντολφ Ντάσλερ και ο αδελφός του Ρούντολφ αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση αθλητικών παπουτσιών, την Dassler Brothers Shoe Factory. Το 1949, μετονομάστηκε σε adidas και ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων. Στη δεκαετία του 70, η εταιρία εκτοξεύτηκε με την Stan Smith συλλογή να γράφει ιστορία έως και σήμερα. Με το θάνατο του Άντι Ντάσλερ, του ιδρυτή της, η εταιρεία πέρασε μία δύσκολη περίοδο, κινδυνεύοντας με χρεωκοπία το 1987, αλλά κατάφερε με συνεχείς καινοτομίες να επιστρέψει στην κορυφή. Ως και τις μέρες μας έχει λανσάρει θρυλικά μοντέλα όπως το Stan Smith, το Superstrar, το Gazelle και το Ultraboost πράγμα που κάνει την adidas No.1 βιομηχανία παραγωγής αθλητικών & lifestyle ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ στην Ευρώπη.

Τι adidas styles θα βρω στο Cosmos Sport;

Tα adidas styles ποικίλουν όπως ακριβώς και οι τομείς επίδρασης του κορυφαίου αθλητικού brand.Ετοιμάσου επομένως να εξερευνήσεις basketball styles, football looks και tennis inspired μοντέλα. Θα εκπλαγείς από την ποικιλία των casual/ lifestyle συλλογών με statement αλλά και κλασικά κομμάτια πάντα με την υπογραφή του αγαπημένου σου brand με τις 3 ρίγες.

Είναι τα adidas παπούτσια φέτος τάση;

Σε αυτή την ερώτηση η απάντηση είναι και θα είναι πάντα ναι! Διαχρονικά sneakers και κλασικά παντελόνια φόρμας θα απαρτίζουν το streetstyle look των επόμενων χρόνων ενώ πάντα η adidas θα μας ξαφνιάζει με ανατρεπτικές συνεργασίες και κομμάτι που δεν πρέπει να χάσει ένας λάτρης του casual lifestyle look.

Τι στιλ σε adidas ρούχα να επιλέξω;

Όποιο και αν είναι το σου η adidas έρχεται πάντα να σε συνεπάρει με της δημιουργίες της ικανοποιώντας παράλληλα τους πιο extravagant αλλά και κλασικούς urban outfitters.Το casusal αθλητικό look δεν απογοητεύει ποτέ και με πρωταγωνιστές νέα chunky sneakers αλλά και κλασικά signature κομμάτια σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ θα καλύψει όλους τους adidas lovers κάνοντας και πάλι τη διαφορά!

Ποια adidas αξεσουάρ θα βρω στο Cosmos Sport;

Ψάχνεις τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το look σου δίνοντάς του χρώμα, ευχρηστία και ευελιξία; Η adidas τα σχεδιάζει για σένα και θα τα βρεις όλα στο Cosmos Sport. Θα βρεις adidas καπέλα, bucket hats τσάντες μέσης και πλάτης. Μην ξεχνάς ότι εξοπλισμός για το αγαπημένο σου άθλημα όπως μπάλες μπασκετ και ποδοσφαίρου αλλά και γάντια, περικάρπια και περιμετώπια με την υπογραφή της adidas δεν μπορούν να λείπουν από την προπόνησή σου.

Ποιες adidas collections θα ανακαλύψω στο Cosmossport;

Όλες τις αγαπημένες σου συλλογές από την adidas θα τις βρεις στο Cosmos Sport. Συλλογές όπως adidas Ultraboost, adidas Retropy, adidas Duramo, adidas Gazelle, adidas Stan Smith και adidas Adilette σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις αποκτώντας κλασικά μοντέλα αλλά και νέες κυκλοφορίες με τις αγορές σου στα Cosmos Sport.

adidas Top Collections

adidas Stan Smith adidas Gazelle adidas Superstar adidas Adilette adidas Retropy adidas Ultraboost Light adidas Ultraboost 22 adidas Ποδοσφαιρικά adidas Terrex

adidas Top Styles

adidas Βερμούδες adidas Φούτερ adidas Φόρμες adidas Ζακέτες adidas Sneakers adidas Παπούτσια για Τρέξιμο adidas Σακίδια Πλάτης adidas Κάλτσες adidas Καπέλα adidas Μαγιό adidas Φορέματα & Φούστες

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2