Μέγεθος

more... less

Τιμή

77 175

Drop

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hoka One One Παπούτσια

12 styles.

Hoka One One Παπούτσια

Η Hoka One One είναι μια αθλητική εταιρεία υποδημάτων που προέρχεται από τη Γαλλία και σχεδιάζει παπούτσια για τρέξιμο. Η μάρκα κέρδισε την φήμη της λόγω της παραγωγής παπουτσιών με υπερμεγέθεις εξωτερικές σόλες, που ονομάζονται "maximalist" παπούτσια λόγω επιπλέον μαξιλαριού. Όλο αυτό το κόνσεπτ ήταν σε αντίθεση με την τάση των minimalist υποδημάτων της εποχής της ίδρυσης της εταιρείας, το 2009. Aνακάλυψε τα running παπούτσια Hoka One One στο Cosmossport.cy, το Νο1 οnline store!

Τι Hoka Running Shoes θα βρω στο Cosmos Sport;

Γνωρίζουμε ότι το brand Hoka One One αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στους κύκλους των runners παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται στις πολλαπλές ανάγκες δρομέων που καλύπτει καθώς και στην ποικιλία συλλογών για κάθε τύπο τρεξίματος. Στο Cosmosport.cy θα βρεις ανδρικά και γυναικεία Hoka One One , με διαφορετικούς δείκτες drop, κατάλληλα για αγώνες δρόμου ή τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο. Υφασμάτινα, πλεκτά και συνθετικά υφάσματα κάνουν την εφαρμογή τους να ποικίλει, ενώ όλη η χρωματική παλέτα αντιπροσωπεύεται από τα Hoka δρομικά παπούτσια.

Θα βρω γυναικεία Hoka παπούτσια στο Cosmos Sport;

Οι δρομείς ανεξαρτήτως φύλου θα βρουν το Ηoka One running παπούτσι που τους ταιριάζει. Οι γυναίκες runners μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παπούτσια Bondi 8, Clifton 8 και Clifton 9 παπούτσια για να κατακτήσουν πολλαπλά χιλιόμετρα.

Τι ανδρικά Hoka να επιλέξω για τρέξιμο;

Τα ανδρικά Hoka One παπούτσια που θα βρεις σε ποικιλία στο Cosmos Sport θα ενισχύσουν κάθε τύπο τρεξίματος ώστε να φτάσεις τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Για τους male runners οι συλλογές Challenger , Bondi kai Clifton θα καλύψουν κάθε τύπο πατήματος και όλες τις δρομικές ανάγκες ενός εμπείρου και μη δρομέα.

Είναι κατάλληλα τα Hoka για αρχάριους στο τρέξιμο;

Ως αρχάριος δρομέας αναζητάς ένα running παπούτσι που θα προσφέρει άνεση, επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία έως ότου βρεις το ρυθμό σου. Begginers στο τρέξιμο θα βρουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα Hoka Clifton 9 και τα Hoka Speedgoat 5 που θα δημιουργήσουν επιθυμία για δυναμικό τρέξιμο και προσωπικές κατακτήσεις.

Ποιά Hoka να επιλέξω για μεγάλες αποστάσεις;

Oι μεγάλες αποστάσεις απαιτούν από εσένα συγκέντρωση , σωστή διαχείριση δυνάμεων και φυσικά επιλογή του κατάλληλου running εξοπλισμού. Τα Hoka One καλύπτουν τους runners και σε αυτές τις απαιτήσεις με παπούτσια σχεδιασμένα να προσφέρουν άνεση σε αγώνες αντοχής. Αυτά μπορεί να είναι τα Hoka Clifton τα οποία αναβαθμίζονται συνεχώς ώστε να παρέχουν την καλύτερη εκδοχή απόκρισης. Αν το μονοπάτι σου σε οδηγήσει σε trail έδαφος , μπορείς να προτιμήσεις τα Hoka Challenger τα οποία διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με bonus την ιδανική πρόσφυση. Πριν τους long run σου αγώνες σου επιβάλλεται μια επίσκεψη στα Cosmos Sport για να βρεις το Hoka One running παπούτσι που σου ταιριάζει!

Ποια είναι η ιστορία της Hoka;

H Hoka One ιδρύθηκε το 2009 στο Annecy της Γαλλίας από τούς από τους Nicolas Mermoud και Jean-Luc Diard, πρώην υπαλλήλους της Salomon. Tα καινοτόμα τους παπούτσια για τρέξιμο έγιναν αμέσως αντικείμενο προσοχής ανάμεσα στους δρομείς της παγκόσμιας σκηνής λόγω της καινοτομίας της υπερμεγέθους εξωτερικής σόλας. Ιδιαίτερα οι μαραθωνοδρόμοι εντόπισαν σημαντική βελτίωση στην άνεση κατά τη διάρκεια των υπερδιαδρομών χάρη στα ενισχυμένα max-cushion υλικά και τη σταθερότητας του πατήματός των Hoka παπουτσιών. Το 2013 η Hoka εξαγοράστηκε από την Deckers Brands , την εταιρεία ομπρέλα που στεγάζει την UGG, Teva και άλλα κορυφαία footwear brands. Σίγουρα, η Hoka θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον running εξοπλισμό τα επόμενα χρόνια.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2