Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

119 120

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

New Balance 530

6 styles.

Παπούτσια New Balance 530

Θέλεις να δώσεις στο στυλ σου μια επιπλέον πινελιά μόδας; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις New Balance 530 παπούτσια για άνδρες και γυναίκες σε μια ποικιλία χρωμάτων. Τα New Balance 530 είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του running συνδυάζοντάς ταυτόχρονα το lifestyle look.
Ανακάλυψε σήμερα κιόλας, ανδρικά & γυναικεία New Balance 530 παπούτσια, μόνο στο Cosmossport.cy, το No1 online store!

Θα βρω στο Cosmos Sport Κύπρου New Balance 530;

Στο Cosmossport.cy θα βρεις New Balance 530 σε μοντέρνα και ταυτόχρονα elegant χρώματα, που θα ολοκληρώσουν το casual & sporty style σου. Βρες ανδρικά και γυναικεία New Balance 530 στις καλύτερες τιμές!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των New Balance 530;

Τα χαρακτηριστικά των New Balance 530 είναι το άνω μέρος από mesh και η τεχνολογία της ενδιάμεσης σόλας με EVA που προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία. Επίσης ο απορροφητικός αφρός ABZORB είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό των New Balance 530 παπουτσιών καθώς προσδίδει στυλ και μαλακό πάτημα. Τέλος ο μοντέρνος σχεδιασμός τους με το εμβληματικό N της New Balance, κάνει τα παπούτσια New Balance 530 να ξεχωρίζουν.

Πως να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος σε New Balance 530;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος στα New Balance 530, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν, αφού κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται και μετέπειτα την αντιστοιχία. Σε περίπτωση που δεν σε εξυπηρετεί το νούμερο υπάρχει η δωρεάν δυνατότητα επιστροφής!

Eίναι κατάλληλα τα New Balance 530 για αθλητικές δραστηριότητες;

Τα παπούτσια New Balance 530 είναι εμπνευσμένα από την running κουλτούρα όμως δεν ενδείκνυται για τρέξιμο. Ωστόσο, μπορείς να τα επιλέξεις για το καθημερινό σου στυλ και για μια σπορ εμφάνιση.

Πως να φροντίσω σωστά τα New Balance 530 μου;

Για να φροντίσεις και να διατηρήσεις τα New Balance 530 σου σαν καινούργια, μπορείς να τα καθαρίσεις με καθαριστικά παπουτσιών. Ωστόσο μπορείς να αφαιρέσεις τους επίμονους λεκέδες με ένα πανί ή μια βούρτσα, με ήπιο καθαριστικό παπουτσιών, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2