adidas Stan Smith Παπούτσια

adidas Stan Smith Παπούτσια

Η adidas για πάνω από 60 χρόνια μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες, σε μίνιμαλ γραμμές και με γνώμονα κυρίως την άνεση & το στυλ! Ένα παπούτσι, χιλιάδες ιστορίες. Το κλασικό δεν παλιώνει ποτέ. Απλά ανανεώνεται και γίνεται καλύτερο.

Ανακάλυψε την εικονική συλλογή των δερμάτινων Παπουτσιών adidas Stan Smith, διαθέτει μοντέλα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, σε ποικιλία χρωμάτων & prints. Σε περιμένουν Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, μονο στο No 1 online store cosmossport.gr ή στα καταστήματα Cosmos Sport!

Ιστορία των Stan Smith

Τα Stan Smith δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μία συλλογή παπουτσιών που άντεξε στον χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε τα λευκά δερμάτινα παπούτσια με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα στη φτέρνα. Σήμερα πλέον βγαίνουν σε πολλές παραλλαγές με διαφορετικά χρώματα και prints στη φτέρνα. 

Το όνομα των παπουτσιών, προέρχεται από τον Αμερικανό πρωταθλητή του τένις Stan Smith, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1946 και διέπρεψε στο τένις κατά τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 με πάνω από 50 τίτλους. Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Wibledon το 1972, εναντίον του Ilie Nastase, που χαρακτηρίστηκε ως ο σπουδαιότερος τελικός Grand Slam, η adidas τον επιλέγει για το νέο πρόσωπο, που θα διαφημίσει τα παπούτσια του τένις “Haillets”, όπως ονομάζονταν τότε, προς τιμήν του πρωταθλητή Robert Haillet. Τότε, τα παπούτσια μετονομάστηκαν στα γνωστά σε όλους μας “adidas Stan Smith”. Μετά το 1973, ο Σταν Σμιθ είχε σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια. Στο τέλος της καριέρας του μετρούσε πάνω από 100 τίτλους σε διοργανώσεις. 

Μια άκρως επιτυχημένη πορεία, τόσο για τα παπούτσια Stan Smith, όσο και για τον ομώνυμο τενίστα, η οποία έχει γραφτεί στην ιστορία και φαίνεται πως θα συνεχίσει να αντέχει στον χρόνο.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2