Φύλο

more... less

Μέγεθος

more... less

Βιώσιμα Styles

more... less

Άθλημα

more... less

Drop

more... less

Τιμή

55 200

Εφαρμογή

more... less

Σύνθεση / Υλικό

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Boost

από 2
68 styles.
από 2

adidas Boost Παπούτσια

H adidas γι' άλλη μια φορά καινοτομεί με την επαναστατική τεχνολογία Boost! Κάθε επαγγελματίας runner ή sneaker-addict, θα λατρέψει τα adidas παπούτσια με τη τεχνολογία Boost, καθώς είναι πολύ ελαφριά και προσφέρουν μαλακό πάτημα! Διάλεξε τώρα τα δικά σου σε μοναδικά σχέδια και χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, μπλε, ροζ, γκρι, πράσινο, κίτρινο, μπεζ και πολλά άλλα!

Βρες Το Δικό Σου Ζευγάρι

Τα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά adidas παπούτσια με την τεχνολογία Boost είναι κατασκευασμένα για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα όριά σου και να σπάσεις ρεκόρ σε όποιο άθλημα σου αρέσει. Επίλεξε adidas παπούτσια με τεχνολογία Boost για το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, την πεζοπορία(trail), τον στίβο και πολλά άλλα, και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις είτε είσαι στο δρόμο, στο παρκέ, στο γρασίδι, στο στάδιο ή σε off-road περιπέτειες! Με την τεχνολογία Boost, τα adidas παπούτσια σου υπόσχονται να σου επιστρέψουν όλη την ενέργεια που θα ασκήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σου!

Διάλεξε Top adidas Boost Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή παπούτσιων adidas Boost για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Δημοφιλείς Συλλογές

adidas UltraBoost Collection adidas UltraBoost 21 adidas Supernova adidas Performance X9000

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2