adidas Gazelle

adidas Gazelle

Η adidas για πάνω από 60 χρόνια μας χαρίζει μοναδικές δημιουργίες, σε μίνιμαλ γραμμές, και με γνώμονα κυρίως την άνεση & το στυλ! Με το διαχρονικό τους σχεδιασμό, τα adidas Gazelle υπόσχονται να κάνουν να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση με το λιτό αλλά κομψό look τους. Ανακάλυψε παπούτσια adidas Gazelle για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, μπλε, κόκκινο, γκρι, ροζ και πολλά άλλα, μέσα από την μεγάλη συλλογή του No1 online store!

Γιατί να επιλέξω τα adidas Gazelle παπούτσια;

Με κανονική εφαρμογή και δέσιμο με κορδόνια, τα adidas Gazelle παπούτσια προσφέρουν άνετη και σταθερή εφαρμογή ό,τι κι αν κάνεις. Κατασκευασμένα από σουέτ (suede) ή συνθετικό δέρμα, με εξωτερική σόλα από καοτσούκ για να μειώνει τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της βόλτας ή του τρεξίματός σου, ενώ η επένδυση στα δάχτυλα εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά. Για τους μικρούς μας φίλους, το κλείσιμο με βέλκρο (σκριτς σκρατς) θα τους επιτρέψει να παίζουν ξέγνοιαστα χωρίς σταματημό!

Ποια είναι η ιστορία των adidas Gazelle;

Η Gazelle σειρά της adidas συνδέει το παρελθόν με το μέλλον. Πιστή στην παράδοσή της η adidas δημιούργησε τα Gazelle του 1991. Εκείνη την χρονιά που αγαπήθηκαν από άνδρες , γυναίκες και παιδιά. Παπούτσια που ξεκίνησαν σαν ποδοσφαιρικά και εξελίχθηκαν σε πιο άνετα και ευέλικτα, για lifestyle ρυθμούς. Χωρίς να ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα υλικά και τα χρώματα, εμφανίζονται με πιο μαλακή υφή και μεγαλύτερο χώρο για άψογη εφαρμογή. Σε μια ποικιλία χρωμάτων με ιδιαίτερα designs και collabs. Οι τρεις κλασσικές γραμμές της adidas στα πλαϊνά και η επένδυση σε σχήμα Τ στα δάχτυλα ολοκληρώνουν απόλυτα ένα all time classic design.

Ποια χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα adidas Gazelle;

Τα adidas Gazelle αποτελούν μια από τις πλέον δημοφιλείς και αναγνωρίσιμες collections της adidas Originals. Η δωρική τους εμφάνιση έχει ριζώσει στην pop κουλτούρα ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας, στις μέρες μας συναντώνται ανανεωμένες releases που αποτελούνε ορόσημο του urban style. Δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις ένα adidas Gazele όταν το δεις. Χαρακτηριστική low cut κατασκευή επιτρέπει στο πόδι σου να κινείται άνετα. Οι λατρεμένες 3-Srripes κοσμούν τα πλάγια του παπουτσιού βάζοντας την υπογραφή του adidas brand. Ακόμα, το απαλό σουέτ υλικό τους προσφέρει αίσθηση απαλή και υφή στην οποία δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Χρυσή επιγραφή Gazelle ξεχωρίζει στο πλάι υπογράφοντας το αγαπημένο sneaker μικρών και μεγάλων. Απόκτησε το δικό σου σήμερα με μια επίσκεψη στο κοντινότερό σου Cosmos Sport!

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος σε adidas Gazelle;

Αδιαμφισβήτητα τα adidas Gazelle ήρθαν για να κλέψουν την καρδιά των adidas classics lovers και όχι μόνο. Η υπεροχή τους είναι αντικειμενική , όχι και το μέγεθός τους όμως καθώς πρέπει να βεβαιωθείς ότι το size σου ταιριάζει απόλυτα πριν το επιλέξεις. Η εφαρμογή τους είναι true to size, επομένως επιλέγεις το σύνηθες νούμερό σου. Αν επιθυμείς να βεβαιωθείς ανάτρεξε στον οδηγό μεγεθών της σελίδας μας όπου θα βρεις μετρήσεις μήκους πέλματος που αντιστοιχούν στο κάθε νούμερο ώστε να βρεις το κατάλληλο γι εσένα. Εναλλακτικά σε περιμένουμε σε ένα κατάστημα Cosmos Sport για να δοκιμάσεις και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Τι χρώματα σε adidas Gazelle είναι διαθέσιμα;

Η ποικιλία χρωμάτων στα οποία θα βρεις διαθέσιμα στα δημοφιλή adidas Gazelle είναι μεγάλη ώστε κάθε sneaker lover να βρει εκείνο ή εκείνα που θα εντάξει στην προσωπική συλλογή του. Κλασικά adidas Gazelle όπως μπεζ μαύρα και γκρι δεν λείπουν από τη διαθεσιμότητα του Cosmos Sport. Θα βρεις ακόμα μπορντό, ροζ και σωμών επιλογές για τη φωτεινή σου πλευρά. Οι λάτρεις του μπλε, πράσινου και καφέ θα βρουν σίγουρα τα Gazelle που τους εμπνέουν στην adidas συλλογή του e-shop και των φυσικών καταστημάτων.

Είναι φέτος τάση τα adidas Gazelle;

Όσο οι κλασικές γραμμές και τα ζωντανά χρώματα αποτελούν αγαπημένα χαρακτηριστικά των sneaker addicts παγκοσμίως, τα adidas Gazelle θα αποτελούν ένα μοδάτο και δημοφιλές παπούτσι για κάθε στιγμή. Οι φετινές τάσεις ζητούν flatform σόλα και απαλές υφές, όσο τα Gazelle συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και αγαπημένα, αναγνωρίσιμα κοψίματα θα παραμένουν στην κορυφή των style trends.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2