adidas Campus

Βρες τα επώνυμα adidas Campus στο χρώμα και στο μέγεθος που σου ταιριάζει. Θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις casual ή τις lifestyle εμφανίσεις σου; Επίλεξέ τα είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No 1 online store. Ανακάλυψε τα ανδρικά adidas Campus πολλά μεγέθη και μοναδικο σχεδιασμό.

Η ιστορία Των adidas Performance campus

Το Campus εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1980 ως χαμηλό μπασκετικό παπούτσι πριν εξελιχθεί ιδανικό για lifestyle look. Εκείνη την περίοδο η adidas είχε ήδη κυκλοφορήσει το superstar που είχε ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και τα Gazelle στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όταν εμφανίστηκαν τα campus ανάμεσα στη δεκαετία του '80 και του '90 αγαπήθηκαν αμέσως από τον χώρο του Hip Hop. Τα adidas Campus ξεκίνησαν να κινούν το ενδιαφέρον στις hip hop κοινότητες και στην πορεία έγιναν γνωστά από την προώθηση διάσημων καλλιτεχνών. Αρχικά το συγκρότημα The Beastie Boys τα γνωστοποίησε και πιο συγκεκριμένα ο ''Ad-Rock" και ο Mike Diamond γνωστός ως "Mike D" φορούσαν το Campus κατά την διάρκεια της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του άλμπουμ του 1992 "Check Your Head".  Έτσι το Campus απέκτησε δημοσιότητα. Το συγκρότημα The Beastie Boys συνέχισε την υποστήριξή για αυτό το μοντέλο και σταδιακά γινόταν ακόμα πιο γνωστό. Το 1990 το Campus έγινε αγαπητό και από τους skaters. Σε αυτά τα παπούτσια κυριαρχούν το trefoil και οι 3-Stripes δημιουργώντας έτσι ένα κεντρικό χαρακτηριστικό στην κουλτούρα του hip-hop sneaker.

Ο σχεδιασμός τους

Τα Campus είναι ιδανικά για όσους επιδιώκουν ένα μοντέρνο και διαχρονικό στυλ. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας σε μονοχρωματικές αποχρώσεις για κομψή εμφάνιση. Τα εξελιγμένα μοντέλα adidas Campus είναι απαραίτητα για την καθημερινότητα. Είναι άνετα και το δέσιμο τους με κορδόνια εξασφαλίζουν την σταθερότητα που χρειάζεται. Διαθέτουν 3-Stripes της adidas με οδοντωτό τελείωμα ενω διαθέτουν σόλα από καουτσούκ με αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα. Στο εξωτερικό τους στο άνω μέρος έχουν δέρμα, λογότυπο και επένδυση είτε υφασμάτινη είτε από συνθετικό δέρμα για προστασία των ποδιών από διάφορους τραυματισμούς. Ο εσωτερικός πάτος είναι ιδανικός για τις επιδόσεις στο γήπεδο καθώς διαθέτουν επένδυση στα δάχτυλα για προστασία. Το ενισχυμένο κάλυμμα των ποδιών που διαθέτουν προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη. Διαθέτουν σόλα από καουτσούκ προσφέροντας στήριξη των ποδιών και των αστραγάλων και αντικραδασμική προστασία. Τέλος στο εσωτερικό των παπουτσιών στο πέλμα περιλαμβάνεται πάτος ortholite για διαπνοή του ποδιού χωρίς να προκαλείται εφίδρωση και κακοσμία.

Το Στυλ Τους Εφαρμογή και μεγέθη

Η σειρά Campus της adidas συνδυάζουν την άνεση με το στυλ. Όταν τα φοράς νιώθεις μοναδική εφαρμογή στο πόδι σου. Μπορείς να τρέξεις ή να περπατήσεις με αυτοπεποίθηση. Τα adidas Campus για άντρες αποτελούν ένα διαχρονικό συνδυασμό με τολμηρές πινελιές που επιβάλλει η εποχή μας. Τα adidas campus sneakers είναι ιδανικά για χαλαρές βόλτες στη πόλη, για περπάτημα σε ομαλές διαδρομές μικρής απόστασης και ιδανικά για τους φανς του skateboard.Τα ανδρικά adidas Campus ξεκινούν από 41 νούμερο μέχρι 47, ενώ μπορείς να τα βρεις σε χρώματα όπως μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο, πολύχρωμα και άλλα πολλά.

Διάλεξε adidas Performance Campus Παπούτσια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου ανδρικά παπούτσια adidas Campus από την συλλογή του No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2