Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

37 76

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Skechers Παπούτσια

22 styles.

Παπούτσια Skechers.

Απαιτείς άνεση κι ευελιξία σε κάθε σου βήμα; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις γυναικεία, ανδρικά ή παιδικά αθλητικά παπούτσια από τη συλλογή της Skechers! Στο cosmossport.cy θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από παπούτσια Skechers, σε μοναδικές Τιμές! 

Skechers για κάθε στυλ!

Είτε το στυλ σου είναι αθλητικό, είτε casual, στο cosmossport.gr και στα καταστήματα Cosmos Sport θα βρεις δερμάτινα και υφασμάτινα sneakers που υπόσχονται άνεση & στυλ σε κάθε βήμα.

Ανακάλυψέ τα όλα κι επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει αποκλειστικά στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής στην Κύπρο.

Τι Skechers παπουτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.cy, το No1 online store, θα βρεις Skechers παπούτσια για άνδρες και γυναίκες, που είναι ιδανικά τόσο για το casual, όσο και για το lifestyle σου. Θα βρεις Skechers παπούτσια σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που θα ανανεώσουν και θα ενισχύσουν το sporty & casual style σου.

Είναι τάση φέτος τα Skechers;

Τα παπούτσια Skechers αποτελούν για άλλη μια χρονιά τάση της μόδας. Είναι μια περιζήτητη μάρκα κυρίως για τα άτομα που χρειάζεται να βρίσκονται σε πολύωρη ορθοστασία. Τα Skechers είναι ιδανικά τόσο για την άνεση που σου προσφέρουν, όσο και για τον σχεδιασμό τους.

Ποια στυλ σε παπούτσια Skechers θα ανακαλύψω;

Ανακάλυψε Skechers σε παπούτσια, sneakers και σανδάλια. Θα βρεις παπούτσια Skechers σε low cut σχεδιασμό δερμάτινα ή με mesh για μέγιστη διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό νούμερο για τα Skechers μου;

Επίλεξε το σωστό νούμερο στα Skechers παπούτσια σου κάνοντας την αντιστοιχία με τον οδηγό μεγεθών και τις μετρήσεις του ποδιού σου. Τα Skechers παπούτσια συνήθως διαθέτουν κανονική εφαρμογή, όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος για τα Skechers, κατάλληλος είναι ο οδηγός μεγεθών.

Θα βρω ανδρικά & γυναικεία Skechers;

Στην γκάμα του Cosmossport.cy, θα βρεις Skechers σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Τα ανδρικά και τα γυναικεία Skechers παπούτσια, μπορείς να τα συνδυάσεις τόσο με το καθημερινό σου στυλ, όσο και με το αθλητικό σου. Βρες το ιδανικό Skechers για άνδρες ή γυναίκες και κάνε level up.

Ποια είναι η Ιστορία της Skechers;

Τα Skechers παπούτσια είναι ένα γνωστό Αμερικάνικο brand που ειδικεύεται στην παραγωγή της κατηγορίας υποδημάτων. Ιδρύθηκε το 1992 από τον Robert Greenberg, ο οποίες είχε ιδρύσει προηγουμένως το L.A. Gear το 1983. Τα πρώτα προϊόντα της Skechers ήταν μπότες και παπούτσια για πατίνια σε χρηστικό στυλ. Έκτοτε, η εταιρεία διαφοροποιήθηκε για να συμπεριλάβει αθλητικά και casual στυλ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και παπούτσια προπόνησης. Χάρη στην κατηγορία single-minded εστίαση που εφιστά την προσοχή τους στην εμφάνιση, η εταιρεία προσπαθεί να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να εφαρμόσουν στα προϊόντα τους τις τελευταίες εξελίξεις της εποχής. Φτάνοντας στο σήμερα η Skechers είναι μια αγαπητή μάρκα παπουτσιών για το κοινό και προτιμάται κυρίως από επαγγελματίες που η εργασία τους απαιτεί την ορθοστασία.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2