Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

15 35

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Franklin & Marshall Ρούχα & Αξεσουάρ

19 styles.

Franklin & Marshall Ρούχα

Η Franklin & Marshall προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα όπως t-shirts, μπλούζες φούτερ, hoodies, μπουφάν, ζακέτες, μπλούζες πόλο, βερμούδες, μαγιό, παντελόνια cargo και πολλά άλλα καταφέρνοντας να συνδυάσει τα χρώματα και τις γραμμές των αθλητικών και casual ρούχων με τον καλύτερο τρόπο! Τα Franklin & Marshall αξεσουάρ, ωστόσο, όπως τα καπέλα και οι σκούφοι, θα ολοκληρώσουν κάθε σου outfit, για να είσαι always in style! Όλα τα Franklin & Marshall είναι κατασκευασμένα από premium υλικά και μοναδική αισθητική για να σε βοηθήσουν να ξεχωρίζεις όπου κι αν είσαι.

Βρες Αυτό Που Σου Ταιριάζει

Επίλεξε Franklin & Marshall ρούχα με ύφασμα από βαμβάκι, φλις, πολυεστέρα και πολλά άλλα για απαλή αίσθηση όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Η σωστή εφαρμογή είναι επίσης πολύ σημαντική στο look σου, διάλεξε μεταξύ κανονικής, χαλαρής ή στενής και ανάδειξε το σώμα σου όπως εσύ θέλεις. Πράσινο, γκρι, μαύρο, πορτοκαλί, άσπρο... τα Franklin & Marshall ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα έρχονται σε πολλά χρώματα και σχέδια για ένα μοναδικό στυλ!

Διάλεξε Top Franklin & Marshall Ρούχα & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, από την Franklin & Marshall, στο No 1 online store, Cosmossport.cy, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Η ιστορία Franklin & Marshall

Η Franklin & Marshall είναι μια ιταλική εταιρεία δημιουργίας ενδυμάτων & αξεσουάρ, που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Montorio Veronese, μια πόλη στην επαρχία της Βερόνας το 1999. Δύο επιχειρηματίες ο Giuseppe Albarelli και Andrea Pensiero, ανακάλυψαν ένα παλιό πουλόβερ Franklin & Marshall College (με έδρα το Λάνκαστερ της Πενσυλβανίας) σε ένα ρετρό κατάστημα του Λονδίνου κι έτσι εμπνεύστηκαν για τη δημιουργία του brand. 

Franklin & Marshall Top Styles

Franklin Marshall T-Shirts

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2