Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

92 100

Κατάλληλο για:

more... less

Drop

more... less

Εφαρμογή

more... less

Σύνθεση / Υλικό

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Asics Gel-Nimbus 24 Παπούτσια για Τρέξιμο

2 styles.

Asics Gel-Nimbus 24 Παπούτσια για Τρέξιμο

Βρες Asics Gel-Nimbus 24 Παπούτσια Τρεξίματος για Άνδρες και Γυναίκες. Αναβάθμισε τα καθημερινά σου runs και βελτίωσε τις επιδόσεις σου στους αγώνες δρόμου με τα running παπούτσια της συλλογή Gel-Nimbus 24 της Asics. Mε τεχνολογία Gel που απορροφά τους κραδασμούς που δημιουργούνται κατά την επαφή με το έδαφος και εξασφαλίζει αναπαυτικό πάτημα με ανάλαφρη αίσθηση, καθώς και άλλες τεχνολογίες όπως FF Blast, Trusstic System, AHAR, Asics Lite κα.

  

Ανακάλυψε Aνδρικά και Γυναικεία Παπούτσια για Τρέξιμο Asics Gel-Nimbus 24 σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.cy, το Νο1 online store!

Τι Ξεχωρίζει τα Παπούτσια Asics Gel Nimbus 24;

Τα Asics Gel Nimbus 24 είναι ιδανικά παπούτσια τρεξίματος για άνδρες και γυναίκες. Ζήσε κι εσύ την εμπειρία και την άνεση που σου προσφέρουν αυτά τα running Asics Gel Nimbus 24 παπούτσια. Διαθέτουν μια γκάμα τεχνολογιών και κάθε μοντέλο διαθέτει τις δικές του τεχνολογίες. Οι μερικές τεχνολογίες που θα συναντήσεις: τεχνολογία GEL για εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, ORTHOLITE ™ X-55 βελτιώνει την άνεση σε κάθε βήμα, τεχνολογία FLYTEFOAM™ βοηθάει στην απορρόφηση κραδασμών, τεχνολογία Trusstic System® που μειώνει το βάρος της σόλας ενώ διατηρεί τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού, τεχνολογία Rearfoot και Forefoot GEL® που μειώνει τους κραδασμούς, FF BLAST+™ δημιουργεί πιο ήπια προσγείωση και μεγαλύτερη απόκριση, καθώς και πολλές άλλες. Άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τα παπούτσια τρεξίματος Asics Gel Nimbus να ξεχωρίζουν είναι οι αντανακλαστικές λεπτομέρειες βελτιώνουν την ορατότητα προς άλλους σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το καουτσούκ ASICS LITE™ που είναι ελαφρύτερο, ισχυρότερο και πιο βιώσιμο από τα τυπικά καουτσούκ εξωτερικής σόλας, το καουτσούκ της εξωτερικής σόλας AHAR™ βελτιώνει την ανθεκτικότητα, το εξωσκελετικό κέλυφος Clutch Counter για σταθερότητα της φτέρνας και πολλά άλλα!

Η Εφαρμογή των Asics Gel Nimbus 24 Παπουτσιών

Τα αθλητικά παπούτσια τρεξίματος Asics Gel Nimbus 24 , διαθέτουν εφαρμογή κανονική, στενή ή φαρδιά, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις. Η επιλογή εφαρμογής φυσικά εξαρτάται από εσένα, στο τι νιώθεις καλύτερα στα πόδια σου κατά την ώρα τους τρεξίματός σου. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και στην επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που θα βρεις σε κάθε Asics Gel Nimbus 24 παπούτσι. Σε περίπτωση που έχεις αστοχία στο μέγεθος, δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου. Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες στο Cosmossport.cy και επίλεξε το ιδανικό running παπούτσι Asics Gel Nimbus 24.

Βρες Asics Gel Nimbus24 στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Asics Gel Nimbus 24 running παπούτσια σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη για ένα αποτελεσματικό running. Βρες τα Asics Gel Nimbus 24 και πολλά άλλα σε μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, μπλε και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.cy, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες Περισσότερα Asics Gel Nimbus!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2