Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

17 288

Exclusives

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

The North Face Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

271 styles.

THE NORTH FACE Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

Από Παπούτσια & Αξεσουάρ μέχρι Μπουφάν, Ζακέτες και Φούτερ, βρείτε όλη τη συλλογή της THE NORTH FACE στο cosmossport.cy, για τις πιο extreme προσωπικότητες! Σε περιμένουν Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές όχι μόνο στο e-shop αλλά και στα φυσικά καταστήματά μας!

Τι THE NORTH FACE Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ θα βρω στο Cosmosσport.cy;

Aπό τη συλλογή του No1 αθλητικού καταστήματος δεν θα μπορούσε να λείπει η παντός καιρού συλλογή της THE NORTH FACE. Με ένα κλικ σε περιμένουν παπούτσια ρούχα και αξεσουάρ για κάθε στιγμή της ημέρας και για όλες της καιρικές συνθήκες. Συγκεκριμένα θα βρεις παπούτσια, μποτάκια, σανδάλια και πέδιλα αλλά και παντόφλες για τις στιγμές που ο καιρός δροσίζει και επιθυμείς ένα ανάλαφρο υπόδημα. Ακόμα η THE NORTH FACE μπορεί να σε εξοπλίσει από την κορυφή έως τα νύχια με T-Shirts, φούτερ ζακέτες αλλά και φόρμες, cargo παντελόνια και σορτσάκια. Αναφορικά με τα αξεσουάρ οι επιλογές είναι πολλαπλές και περιλαμβάνουν σακίδια, σάκους ταξιδιού , σκουφάκια και καπέλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η THE NORTH FACE με τα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής της καλύπτει όλα τα γούστα και της ανάγκες των outdoοr περιπετειών σου;

Ποια είναι η Ιστορία της THE NORTH FACE;

Η THE NORTH FACE μετράει ήδη 5 δεκαετίες στο χώρο του εξοπλισμού για τις Outdoor δραστηριότητες όπως το hiking, το snowboard-ski, το trail running αλλά και το camping στο βουνό. Όλα ξεκίνησαν στο North Beach του Σαν Φρανσίσκο από ένα ενθουσιώδες ζευγάρι πεζοπόρων τους Douglas Tompkins και τη σύζυγό του Susie Tompkins με την απόφασή τους να ακολουθήσουν το hobby τους για τις outdoor περιπέτειές τους τους οπότε και ίδρυσαν ένα μικρό κατάστημα λιανικής πώλησης με ορειβατικά είδη. Ο Kenneth Klopp αγόρασε το κατάστημα το οποίο έως και τα 80s απευθυνόταν σε εξειδικευμένο κοινό, κυρίως ορειβάτες και αναρριχητές. Το λογότυπο της The North Face, δημιούργησε ο σχεδιαστής David Alcorn το 1971, θυμίζει το Half Dome, έναν τεράστιο γρανιτικό μονόλιθο στο Εθνικό Πάρκο Yosemite της California. Η The North Face διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την outdoor κοινότητα μέσω χορηγών αθλητών, συμπεριλαμβανομένης της Lizzy Hawker, που κέρδισε το Ultra Trail Tour du Mont Blanc. Τα προϊόντα της όμως απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να βρουν τον εαυτό τους εξερευνώντας νέα μονοπάτια και να φτάσουν ψηλά ανακαλύπτοντας τον εαυτό τους.

Τι THE NORTH FACE Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Η ποικιλία των THE NORTH FACE παπουτσιών απλώνεται σε όλες τις ανάγκες των outdoor εξερευνητών που επιθυμούν με τα κατάλληλα μέσα να ανακαλύψουν την άγρια ομορφιά της φύσης. Στο Cosmossport.cy θα βρεις παπούτσια για trail running αλλά και μποτάκια για hiking στο βουνό. Όταν ο καιρός ευνοεί την εξερεύνηση μονοπατιών που θα καταλήξουν σε κάποια λίμνη ή παραλία μπορείς να ανατρέξεις στην THE NORTH FACE συλλογή μας για να βρεις σταθερά σανδάλια, ανάλαφρες slides και σαγιονάρες.

Τι ρούχα THE NORTH FACE θα ανακαλύψω;

Aν περιμένεις ότι από ένα outdoor specialized brand όπως η THE NORTH FACE θα βρεις αποκλειστικά ρούχα για πεζοπορία ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τσεκάροντας τη συλλογή του cosmossport.cy. Πέρα από τα άνετα και ζεστά ρούχα που μπορούν να φορεθούν στο βουνό η THE NORTH FACE διαθέτει προτάσεις που συμπληρώνουν το casual look σου. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Μα φυσικά με απαλά φούτερ με κουκούλα, δροσερά Τ-Shirts και κομψά chinos παντελόνια και shorts για να συνοδεύσουν τις urban περιπέτειές σου. Ξεκίνα να επιλέγεις ρούχα THE NORTH FACE για τα streetstyle σου outfits και δες όλους να εντυπωσιάζονται!

Ποια THE NORTH FACE αξεσουάρ να επιλέξω;

Όταν γίνεται λόγος για THE NORTH FACE αξεσουάρ οι επιλογές σου πολλαπλασιάζονται όπως και οι δυνατότητες του outfit σου. Μπορείς στο cosmossport.cy να επιλέξεις ευρύχωρα σακίδια και σάκους ταξιδιού για να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα αντικείμενα σου στο ταξίδι ή την εξόρμηση. Μην ξεχάσεις τα απαραίτητα για μια χειμερινή ημέρα στο βουνό όπως σκούφο, γάντια και κασκόλ που θα σε ζεστάνουν και θα σου προσφέρουν αξεπέραστη άνεση. Αντίστοιχα, μια ημέρα στην παραλία απαιτεί προστασία από τον ήλιο και ένα THE NORTH FACE καπέλο θα σου προσφέρει τη δροσιά που χρειάζεσαι. Μπες στο Cosmos Sport και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Δημοφιλείς Συλλογές THE NORTH FACE

Τhe North Face Μπουφάν The North Face T-Shirts The North Face Σορτς & Βερμούδες

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2