Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

6 208

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Tommy Jeans by Tommy Hilfiger

628 styles.

Tommy Jeans by Tommy Hilfiger Ρούχα, Sneakers και Αξεσουάρ

To στυλ δεν έχει ηλικία και εδώ τα βρείς τα πιο στυλάτα Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά Ρουχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ, από την Tommy Jeans, για να ανανεώσεις το look σου. Η διαχρονική ποιότητα και το στυλ με την υπογραφή του Tommy Hilfigher είναι έντονα σε όλες τις γραμμές και τα σχέδια της Tommy Jeans.

Βρες αυθεντικά Tommy Jeans είδη

Βρες Μοναδικά σχέδια σε Hoodies, Sneakers, Chinos Παντελόνια, Denim Jackets, Jeans, T-shirts, Αμάνικα Μπουφάν, Εσπαντρίγιες, Εσώρουχα, Ζακέτες, Καπέλα, Κασκόλ, Κολάν, Μαγιό, Μπλούζες με κουκούλα, Φούτερ, Μπουστάκια, Μπουφάν, Φόρμες, Παντόφλες, Παπούτσια, Παρκά, Πλεκτές μπλούζες, Πουκάμισα, Σακίδια Πλάτης, Σανδάλια, Βερμούδες, Σορτς, Μαγιό, Φούστες και άλλα πολλά είδη.

Ανακάλυψε όλα τα designs με την υπογραφή Tommy Hilfiger σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές, με Δωρεάν Επιστροφές στο No 1 Αθλητικό Online Store + στα καταστήματά μας!

Κληρονομιά Tommy Jeans

Όλα ξεκίνησαν το 1985, όταν ο Ινδός επιχειρηματίας Mohan Murjani έψαχνε έναν σχεδιαστή προκειμένου να διευθύνει μία αλυσίδα αθλητικών ειδών για άνδρες. Έτσι προσέγγισε τον Tommy Hilfiger.  Ο Murjani του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το όνομα ως επωνυμία της μάρκας. Οι δυο τους πλέον ανακοίνωσαν τον ερχομό του Hilfiger στο προσκήνιο με μία μεγάλη εκστρατεία marketing που περιλάμβανε μία τολμηρή πινακίδα στην Time Square της Νέας Υόρκης, η οποία παρουσίαζε τον Hilfiger ως την επόμενη μεγαλύτερη καινοτομία της Αμερικάνικης μόδας. Έκτοτε η γνωστή μάρκα φημίζεται για τα αρίστης ποιότητας προϊόντα της που προσφέρουν άνεση και κομψότητα στους καταναλωτές της παγκοσμίως υπό τις εμπορικές επωνυμίες Tommy Hilfiger και Tommy Jeans. Στην πραγματικότητα, η εταιρία εκτοξεύθηκε την δεκαετία του ’90, όταν η hip hop κουλτούρα υιοθέτησε τα oversized ρούχα της με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή στους ράπερς και τις διασημότητες. Η επιλογή του Snoop Dogg να φορέσει ένα oversized t-shirt Tommy Hilfiger κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή Saturday Night Live τον Μάρτιο του 1994 εκτίναξε τις πωλήσεις στα ύψη. Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της, η μάρκα παρέμεινε στην κορυφή με πληθώρα collection, συμπεριλαμβανομένων των Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, τζιν, αξεσουάρ και παπουτσιών.

Top Tommy Jeans Styles

Tommy Hilfiger T-Shirts Tommy Hilfiger Παπούτσια

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2