Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

8 120

Collections

more... less

Exclusives

more... less

Άθλημα

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Puma Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

416 styles.

Puma Παπούτσια και Ρούχα

H Puma είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών! Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία της σε αθλητικά ρούχα και παπούτσια, με ειδικές τεχνολογίες και πολλά ακόμα αθλητικά αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους! Βρες τη Συλλογή της στο online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Η ιστορία της Puma

H Puma παράγει προϊόντα για διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο και γενικότερα στίβο, γκολφ και μηχανοκίνηση, αλλά και για πιο ευρείες χρήσεις όπως casual παπούτσια και outfits και γενικότερες αθλητικές χρήσης, όπως για προπόνηση, γυμναστήριο και σωματική άσκηση. Eκτός από τα αθλητικά παπούτσια, η Puma παράγει επίσης ρούχα, όπως ζακέτες, μπλούζες, t shirts, μπουφάν, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες, ρολόγια, γυαλιά οράσεως και ηλίου, και άλλα πολλά.

Ιδρύθηκε το 1948 από τον Ρούντολφ Ντάσλερ. Μαζί με το αδερφό του Άντολφ Ντάσλερ, είχαν συστήσει από κοινού την εταιρεία Gebrüder Dassler Schuhfabrik, το 1924. Τα δύο αδέρφια όμως αποφάσισαν να χωρίσουν τις δραστηριότητές τους το 1948, λόγω εξαιρετικά τεταμένων σχέσεων. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία δύο κολοσσών, της Adidas και της PUMA. 

Η PUMA έχει χορηγήσει κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλητισμού, όπως ο Πελέ, ο Εουσέμπιο, ο Γιόχαν Κρόιφ και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ένας ακόμα πολύ διάσημος αθλητής είναι ο sprinter Γιουσέιν Μπολτ.

Τον Ιούλιο του 2011, η Puma άλλαξε νομική ονομασία, από PUMA AG Rudolf Dassler Sport σε PUMA SE.

TOP Puma Styles

Puma T-Shirts Puma Platforms

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2