Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

25 150

Brand

more... less

Collections

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

από 3
75 styles.
από 3

Ανδρικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Βρες Παπούτσια Ποδοσφαίρου με Σχάρα & Καλτσάκι σε μοναδική ποικιλία και σχέδια.

Κάν' το όπως ο CRISTIANO ή o MESSI, με τα αγαπημένα σου ποδοσφαιρικά παπούτσια... Είσαι κι εσύ παθιασμένος με το πιο δημοφιλές άθλημα στη γη; Τότε μπες για football shoes στο Νο 1 Αθλητικό Online Store, ανακάλυψε το κατάλληλο ποδοσφαιρικό παπούτσι, φόρεσε το και... Ξεχώρισε μέσα στο γήπεδο!

Πως να επιλέξω το κατάλληλο παπούτσι ποδοσφαίρου;

Για να κατακτήσεις τις μέγιστες επιδόσεις σου αυτή τη σεζόν εκτός από πάθος και θέληση για το αγαπημένο σου άθλημα χρειάζεσαι και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Τα παπούτσια ποδοσφαίρου σου είναι ο βασικότερος βοηθός σου στην προσπάθεια αυτή. Η επιλογή του ποδοσφαιρικού παπουτσιού γίνεται βάσει του γηπέδου που αγωνίζεσαι. Παιχνίδι σε φυσικό χορτάρι απαιτεί ένα σταθερό FG (firm ground) ποδοσφαιρικό ενώ αναμέτρηση σε τεχνητό χλοοτάπητα χρειάζεται ένα αποκριτικό και ελαφρύ AG (artificial ground) παπούτσι. Ό,τι και αν χρειάζεσαι θα το βρεις με ένα κλικ στο Cosmos Sport ή στο κοντινότερό σου φυσικό κατάστημα.

Τι μέγεθος να επιλέξω για τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια;

Γνωρίζουμε όπως και εσύ την σπουδαιότητα του να επιλέξεις το ορθό size στα ποδοσφαιρικά παπούτσια σου έτσι ώστε να αποδώσεις στο μέγιστο κατά τη διάρκεια του ζεστάματος , της προπόνησης και του παιχνιδιού . Για να το καταφέρεις αυτό μπορείς να συμβουλευτείς τους οδηγούς μεγεθών που θα βρεις στη σελίδα του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Το size guide διαθέτει μετρήσεις μήκους πέλματος για να τις αντιστοιχήσεις με τις δικές σου επιλέγοντας το κατάλληλο νούμερο για το δρομικό σου παπούτσι. Αν επιθυμείς την από κοντά δοκιμή μη διστάσεις να επισκεφτείς το κοντινότερό σου κατάστημά μας για να σε γνωρίσουμε και να σε καθοδηγήσουμε στο να κάνεις την καλύτερη επιλογή μεγέθους και παπουτσιού βάσει των αναγκών σου.

Θα βρω ανδρικά και γυνμαικεία παπούτσια ποδοσφαίρου;

Η παρουσία των γυναικείων ομάδων στο χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου ολοένα αυξάνεται. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε την τάση αυτή προσθέτοντας στη συλλογή μας Unisex και αμιγώς γυναικεία ποδοσφαιρικά παπούτσια για όλες τις αθλήτριες που δεν σταματούν να αγωνίζονται. Φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια ποδοσφαίρου από adidas Nike και κατάκτησε την κορυφή!

Ποια γνωστά brands διαθέτουν παπούτσια ποδοσφαιρικά;

Το ποδόσφαιρο, ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή αθλήματα έχει κατακτήσει την καρδιά εκατομμυρίων φιλάθλων ανά τον κόσμο. Τα μεγαλύτερα αθλητικά brands παρακολουθώντας αυτή την τάση σχεδιάζουν και κυκλοφορούν συλλογές με την υπογραφή αγαπημένων αστέρων του χώρο για να δώσουν στο κοινό τους κίνητρο να καταπιαστεί με τη στρογγυλή θεά. Συνεπώς τόσο η adidas μέσω των συλλογών adidas Speedportal και adidas Copa, όσο και η Nike με τις συλλογές Nike Mercurial , Nike Superfly και Nike Phantom σε στηρίζουν στο γήπεδο προσφέροντας σου όλες τις προδιαγραφές για να σκοράρεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2