Μέγεθος

more... less

Τιμή

11 55

Brand

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Biker Shorts

από 2
57 styles.
από 2

Γυναικεία Biker Shorts

Είτε για προπόνηση, είτε για ενα δυναμικό look, ένα biker short είναι η ιδανική λύση. καθώς υποστηρίζει τους μυς. Είναι σχεδιασμένο για να τονίζει το σώμα σου αλλά και να σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε κάθε σου δραστηριότητα, ενώ μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και να απογειώση το sporty ή lifestyle look σου στο επόμενο level!

Διάλεξε το Σωστό Ύφασμα

Για απαλή υφή και άνεση ένα βαμβακερό ποδηλατικό κολάν είναι η τέλεια επιλογή για lifestyle εμφανίσις αλλά και για γυμναστική χαλαρών ρυθμών καθώς το διαπνέον ύφασμα υπόσχεται ευχάριστη αίσθηση κάθε στιγμή. Για πιο δυνατές ασκήσεις κατά την διάρκει της γυμναστικής σου ένα biker shorts από πολυεστέρα, ελαστάν ή σπάντεξ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή και κάλυψη ακόμα και στις πιο απαιτητικές ασκήσεις!

Top Brands σε Γυναικεία Ποδηλατικά Σορτς

Επίλεξε γυναικεία ποδηλατικά κολάν από Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Performance, adidas Originals, PCP, Bodytalk και Champion και από πολλά χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, γκρι, μπλε, πράσινο και πολλά άλλα και ανέδειξε το αθλητικό και casual στυλ σου!

Διάλεξε Top Γυναικεία Biker Shorts στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε γυναικεία biker shorts, κολάν και ισοθερμικά κολάν, στο No 1 online store, Cosmossport.cy, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2